Chris Evans, noul prezentator Top Gear in locul lui Jeremy Clarkson

Chris Evans, noul prezentator Top Gear in locul lui Jeremy Clarkson
  • Evans detine si monopostul de Formula 1 condus de James Hunt
  • In total, colectia lui Evans contine peste 10 exemplare de Ferrari
  • Primul episod in formula noua debuteaza in toamna
Distribuie pe Facebook

Chris Evans, un cunoscut om de televiziune din Marea Britanie si angajat al postului BBC, urmeaza sa fie inlocuitorul lui Jeremu Clarkson in cadrul emisiunii Top Gear.

Nascut in 1966, Chris Evans a intrat in fata reflectoarelor inca din anii '80, cam in acelasi timp cu Jeremy Clarkson. El a prezentat stiri, emisiuni de divertisment, a fost producator, dupa care a ajuns sa prezinte o emisiune matinala la BBC, cea care l-a si consacrat. Dar, desi in cadrul emisiunilor nu a avut de-a face cu domeniul auto, in spatele camerelor de filmat Evans a devenit treptat unul din cei mai mari pasionati de automobile din Anglia.

In varsta de 49 de ani, Evans este un colectionar de masini si motociclete. El detine, printre altele, si cateva modele Ferrari foarte scumpe si rare, cum ar fi ultimul hypercar LaFerrari, dar si un exemplar de 250 GTO pe care a dat 12 milioane de dolari sau un 250 California GT Spider pe care a dat vreo 6 milioane. Cert este ca din televiziune se castiga bine in Marea Britanie, iar Chris Evans, noul prezentator Top Gear, este printre milionarii tari.

Chris Evans, noul prezentator Top Gear

In prezent, Evans prezinta emisiunea R2 Breakfast Show pe BBC, emisiune despre care a spus pe Twitter ca nu o va parasi cand va incepe filmarile la Top Gear. Iar acestea nu vor intarzia sa inceapa, pentru ca vestea cea mare a fost publicata ieri de oficialii BBC. Si daca Jeremy Clarkson nu mai face parte din echipa TG, noul venit, Chris Evans, ii va lua locul direct de lider atotstiutor si care trebuie mereu ascultat. In acelasi timp, Clarkson impreuna cu James May si Richard Hammond lucreaza la alte proiecte din domeniul auto, dar acest lucru nu va afecat, se pare, popularitatea emisiunii arhicunoscute in toata lumea. Oare ce se va intampla cand va incepe noul sezon in formula schimbata?

Chris Evans, noul prezentator Top Gear

Chris Evans, noul prezentator Top Gear

Distribuie pe Facebook
mai multe