Clarkson, Hammond si May vor avea o noua emisiune din aceasta toamna. Iata ce trebuie sa stii despre noul show

Clarkson, Hammond si May vor avea o noua emisiune din aceasta toamna. Iata ce trebuie sa stii despre noul show
  • Clarkson, Hammond si May vor avea o noua emisiune auto din aceasta toamna
  • Cei trei au plecat de la Top Gear dupa ce Jeremy a lovit un producator al emisiunii
  • Filmarile pentru noul show de la Amazon au inceput in luna octombrie a anului trecut
Distribuie pe Facebook

In aceasta toamna, Jeremy Clarkson, Hammond si May vor avea o noua emisiune la Amazon Prime. Momentan, nimeni nu stie cum se va numi emisiunea celor care, pana de curand, realizau Top Gear.

Nu stim inca ce nume va purta noua emisiune moderata de Clarkson, Hammond si May, dar stim sigur ca va incepe in toamna anului 2016. Informatia a fost confirmata chiar de Clarkson, pe Twitter, care i-a raspuns unui fan curios ca emisiunea va rula atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Marea Britanie in aceeasi perioada.
Vestea vine cat se poate de bine pentru fanii celor trei, mai ales ca Top Gear nu se mai bucura de aceeasi popularitate de cand Clarkson, Hammond si May au parasit echipa. Conform presei din Anglia, noul format Top Gear - care il are ca "personaj principal" pe Chris Evans, nu este pe placul publicului.
De fapt, in iarna acestui an, cand noua echipa filma episoadele noi, mai multi membri ai echipei de productie si-au dat demisia din cauza unor probleme de comunicare cu moderatorul. Alaturi de Chris Evans sta Matt LeBlanc, cunoscutul actor care il interpreteaza pe Joey in serialul de comedie "Friends".
De fapt, imediat dupa ce Clarkson a plecat si BBC a anulat difuzarea ultimelor trei episoade ramase din sezonul trecut, postul a pierdut aproximativ 4 milioane de telespectatori la ora la care Top Gear ar fi trebuit sa ruleze.
Ce trebuie sa stii despre noua emisiune
Pe langa faptul ca Jeremy Clarkson a anuntat ca primul episod va fi in aceasta toamna, iata ce alte informatii sunt publice referitoare la noua emisiune.
In primul rand, probabil va intrebati unde puteti urmari postul Amazon Prime. Acesta este accesibil pentru 79 de lire sterline pe an si poate fi urmarit atat pe smart tv-uri, cat si pe telefon sau tableta. Noua echipa a semnat un contract cu Amazon pentru trei sezoane, fiecare a cate douasprezece episoade.
Durata noii emisiuni este de 60 de minute, iar formatul bineinteles ca va fi asemanator celui pe care cei trei il aveau la Top Gear. Asta si pentru ca producatorul emisiunii este nimeni altul decat fostul producator Top Gear si prieten al lui Jeremy Clarkson, Andy Wilman.
Din punct de vedere al calitatii, noua emisiune va fi filmat in format 4K, ceea ce va oferi o imagine superba care ne va lasa sa ne bucuram de detaliile masinilor. Probabil multi se intreaba ce s-a intamplat cu misteriosul personaj Stig. Ei bine, el nu va fi alaturi de Clarkson, Hammond si May in noua emisiune.
Un alt punct de interes este numele pe care il va purta noua emisiune. Pana in prezent, niciun detaliu cu privire la acest aspect nu a ajuns in presa, ci doar simple speculatii. Conform ziarelor din Anglia, firma de avocatura a lui Jeremy Clarkson a inregistrat numele "Gear Knobs".
Totodata, anumite voci sustin ca noua emisiune se va numi "Clarkson, Hammond si May". Bineinteles, altii au facut propuneri, printre care "Gear Change", "Sixth Gear", New Gear", Cruise Control" sau "Cars and that".
Top Gear, cu Clarkson, Hammond si May, a impresionat mereu prin faptul ca cei trei reuseau sa distruga in cateva secunde masini foarte scumpe. Ei bine, Amazon le-a oferit celor trei un buget de 160 de milioane de lire sterline, ceea ce inseamna ca pot cheltui in fiecare episod nu mai putin de 4.5 milioane de lire sterline.
Si pentru a fi siguri ca ceea ce vom vedea in noua emisiune va respecta exact ceea ce i-a facut celebri pe cei trei avem declaratia celor de la Amazon. Acestia au subliniat foarte clar ca nu vor incerca sa intervina in realizarea emisiunii si cei trei vor avea mana libera sa faca ceea ce doresc.
In perioada in care au stat pe bara, cei trei nu au dus lipsa de oferte. ITV, postul rival BBC-ului, si-a aratat dorinta de a le oferi celor trei o emisiune, dar oferta concreta nu a venit niciodata. In presa s-a mai speculat ca Netflix si BT ar fi ajuns la o intelegere cu echipa, dar acest lucru nu s-a confirmat.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2016