Dupa cel de-al doilea episod, cifrele noului Top Gear "cad in cap"

Dupa cel de-al doilea episod, cifrele noului Top Gear "cad in cap"
  • Vizionarile episodului doi al emisiunii Top Gear au scazut cu o treime fata de episodul de debut
  • Doar 2.8 milioane de oameni s-au uitat la Evans & Co.
  • Nu au fost luate in calcul si vizionarile de pe iPlayer
Distribuie pe Facebook

Presa britanica a publicat cifrele pentru al doilea episod din noul Top Gear, iar vestile nu sunt bune pentru Evans & Co. Vizionarile au scazut cu o treime fata de saptamana trecuta.

Dupa o lunga absenta, emisiunea auto al celor de la BBC, Top Gear, s-a intors saptamana trecuta cu o noua echipa de prezentatori, care mai de care. Chris Evans, unul dintre acestia, declara dupa primul episod ca cifrele sunt extraordinare, chiar mai bune decat atunci cand emisiunea era prezentata de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Fiind un show indragit de milioane de oameni, si mai ales dupa toate intamplarile petrecute in jurul lui, oamenii au fost curiosi sa vada cum s-a schimbat emisiunea. Datorita acestei curioziati, s-au inregistrat si acele cifrele ridicate.

Dovada acestui fapt sunt vizionarile celui de-al doilea episod. In ciuda faptului ca i-a prezentat pe Matt LeBlanc, Chris Evans si Eddie Jordan in timpul unei calatorii prin Africa de Sud, l-am vazut pe Jenson Button testand McLaren-ul 675LT, si am avut ocazia sa revedem superbul McLaren F1, Top Gear a inregistrat doar 2.8 milioane de vizionari.

Desigur, ati spune ca e totusi bine, dar avand in vedere ca o emisune numita "Antique Roadshows", unde s-au prezentat o camera de filmat din anii 30 si un pumnal, a inregistrat 4.7 milioane de vizionari in aceeasi seara, curiozitatea oamenilor pentru noul Top Gear se pare ca a cam disparut.

In elaborarea acestor numaratori nu au fost luate in calcul vizionarile de pe iPlayer, unde saptamana trecuta, show-ul britanic era cel mai popular. Dar, chiar si asa, diferenta de 1,5 milioane de vizualizari este mult prea mare pentru a putea fi recuperata din iPlayer.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016