Emisiunea "5th Gear" incepe pe HISTORY joi, 16 Aprilie

Emisiunea "5th Gear" incepe pe HISTORY joi, 16 Aprilie
  • Emisiunea va avea doua sezoane in 2015
  • Efix va sponsoriza 5th Gear
  • Echipa este formata din Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson si Jonny Smith
Distribuie pe Facebook

Celebra emisiunea 5th Gear care pana de curand era difuzata pe Discovery, va incepe un nou sezon din aprilie, pe HISTORY. De curand, prezentatorii si echipa au fost in Romania, unde au filmat mai multe momente din diferite cadre, atat cu Dacii istorice, cat si cu Monster Trucks sau automobile de raliuri.

Emisiunea 5th Gear va demara cu un nou sezon in luna aprilie, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai fie difuzat un sezon din care o sa faca parte si un episod special turnat in tara noastra. Lansarea in Romania vine cu un parteneriat multi-media exclusiv cu Efix, gama de combustibil sub marca Rompetrol.

Primul sezon al serialului "In viteza a cincea" va fi lansat in Romania pe HISTORY, joi 16 aprilie 2015, la ora 21:00. Al doilea sezon va fi difuzat in a doua jumatate a acestui an si va include un episod special, cu masini romanesti, locuri speciale din tara noastra, cum ar fi Transfagarasanul, piloti de raliuri si chiar o incursiune cu celebrele Monster Trucks realizate manual de Robert, un bucurestean. In trecut, si cei de la Top Gear au facut un episod special in Romania, in cadrul caruia au ridiculizat diferenta dintre clasele sociale.

Mai mult emisiune auto decat show auto, 5th Gear ii are ca prezentatori pe Tiff Needell, fost membru si el al echipei To Gear, blonda Vicki Butler-Henderson si Jonny Smith. Ei formeaza echipa care se intoarce cu noi episoade ale serialului „In viteza a cincea”. Acestia se vor intrece cot la cot, sau roata la roata, in teste generatoare de adrenalina, vor analiza in exclusivitate cele mai noi super-masini, vor oferi sfaturi esentiale despre problemele care ii preocupa pe automobilisti si vor asista la testari de accidente spectaculoase, realizate in numele sigurantei pe sosele.

In viteza a cincea este realizat pentru A+E Networks UK de catre compania de productie North One.

Distribuie pe Facebook
mai multe