Emisiunea The Grand Tour, asa cum o stim, S-A TERMINAT. Schimbarile radicale pregatite de producatori

Emisiunea The Grand Tour, asa cum o stim, S-A TERMINAT. Schimbarile radicale pregatite de producatori
  • Formatul va suferi cateva modificari radicale
  • Producatorii renunta la recenziile auto
  • Sezonul 3 debuteaza pe 18 ianuarie 2019
Distribuie pe Facebook

Emisiunea The Grand Tour va trece prin cateva schimbari radicale odata cu inceperea celui de-al patrulea sezon. Informatia a fost confirmata inclusiv de Jeremy Clarkson, unul dintre cei trei prezentatori.

Primele doua sezoane ale emisiunii The Grand Tour au fost un real succes, doborand mai multe recorduri de audienta. Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May se intorc cu cel de-al treilea sezon pe 18 ianuarie 2019, iar reprezentantii platformei Amazon au anuntat deja ca emisiunea auto va continua si in anii urmatori.

Acest lucru era de asteptat, dar surprinzator este faptul ca formatul va suferi cateva modificari radicale. "Suntem incantati sa anuntam ca The Grand Tour va continua si cu al patrulea sezon, si mandri ca Prime Video va continua sa fie casa lui Jeremy, Richard si James si pentru anii urmatori. In cel de-al patrulea sezon baietii vor renunta la cort si se vor imbarca in aventuri pe care membrii Prime le vor iubi cu siguranta," suna anuntul americanilor.

Publicatia britanica The Sun a sapat putin si a aflat care sunt mai exact schimbarile pregatite de producatorii The Grand Tour. Asadar, se va renunta la recenzii si la segmentele filmate in studio, iar in locul lor vor exista cel putin patru episoade pe an in care cei trei prezentatori vor calatori in diverse locuri de pe glob.

Si pe vremea Top Gear-ului existau astfel de episoade denumite "Specials": India Specials, Japan Specials, Botswana Specials sau Vietnam Specials sunt doar cateva dintre ele. Din cate se pare, acestea sunt mult mai populare in randul fanilor decat recenziile facute masinilor sau alergarea acestora pe circuitul The Ebola Drome.

Intr-un interviu acordat aceleiasi publicatii, chiar Jeremy Clarkson a recunoscut ca "Este intr-adevar o zi trista. Imi va lipsi caterinca, dar am facut asta vreme de 17 ani - am stat prin studio-uri si am urmarit diferite masini pe circuit. [...] Sunt multe alte ocazii in care poti vedea un BMW pe circuit - ce pot sa spun mai mult? Are patru roti si un scaun. [...] Am 58 de ani si sunt prea gras pentru a urca pe scena," a concluzionat Clarkson.

Distribuie pe Facebook
mai multe