Inceputul de an vine cu vesti bune pentru impatimitii auto. THE GRAND TOUR se intoarce pe 18 ianuarie

Inceputul de an vine cu vesti bune pentru impatimitii auto. THE GRAND TOUR se intoarce pe 18 ianuarie
  • The Grand Tour se intoarce pe 18 ianuarie
  • Este cel de-al treilea sezon al emisiunii
  • Primul trailer oficiala a fost postat cu putin timp in urma
Distribuie pe Facebook

Emisiunea The Grand Tour prezentata de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May se intoarce cu al treilea sezon pe 18 ianuarie 2019. Trailer-ul oficial a fost postat cu putin timp in urma pe toate canalele oficiale.

Dupa ce au lasat celebra emisiune Top Gear de la BBC in spate, toata lumea se intreba ce se va intampla cu cei trei prezentatori care au dus pana la urma emisiunea auto britanica pe cele mai inalte culmi.

La scurt timp dupa episodul cu acel producator, Jeremy Clarkson a anuntat ca pleaca la americanii de la Amazon iar impreuna cu el si cei doi colegi de platou, Richard Hammond si James May. Acolo urmau sa inceapa o noua emisiune auto, pe care au denumit-o The Grand Tour.

Acestia au cucerit publicul inca de la primul episod pentru ca mai apoi primul sezon al noii emisiuni sa doboare mai multe recorduri de audienta. A urmat apoi al doilea sezon mai bun decat primul iar acum toata lumea astepta sa vada ce au pregatit cei trei britanici pentru sezonul trei.

Si vom afla asta pe 18 ianuarie 2019 pentru ca atunci debuteaza pe platforma Prime Video de la Amazon cel de-al treilea sezon The Grand Tour. Si mai avem o veste buna: primul teaser oficial este aici!

Distribuie pe Facebook
mai multe