James May a dezvaluit cand debuteaza al doilea sezon din The Grand Tour si ce aduce el nou

James May a dezvaluit cand debuteaza al doilea sezon din The Grand Tour si ce aduce el nou
  • The Grand Tour se intoarce pe micile ecrane
  • Emisiunea va debuta in luna octombrie
  • Anuntul a fost facut de James May in cadrul unui interviu
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cei trei prezentatori ai emisiunii The Grand Tour de pe platforma online Amazon a dezvaluit data lansarii celui de-al doilea sezon. Acesta va avea in continuare un buget enorm insa va propune si cateva modificari minore.

Dupa ce si-au incheiat socotelile cu emisiunea Top Gear si mai ales cu britanicii de la BBC, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May au revenit pe micile ecrane cu emisiunea The Grand Tour.

Aceasta este disponibila exclusiv pe platforma online Amazon, iar inca din primele episoade a intrecut orice asteptari si a realizat vizionari si profituri record. Sezonul unu s-a incheiat in urma cu cateva luni, iar acum, James May a vorbit putin despre lansarea celui de-al doilea in cadrul unui interviu realizat pentru emisiunea The One Show.

The Grand Tour

"In octombrie il veti vedea pentru prima data, dar dupa aceea, veti putea urmari show-ul ori de cate ori vreti. Mi se spune sa va zic asta!", a declarat "Captain Slow".

Emisiunea The Grand Tour s-a evidentiat si datorita unui buget urias, care potrivit zvornurilor va fi pastrat in continuare, si probabil va fi chiar marit deoarece vor exista si cateva modificari minore in cadrul sectiunilor prezentate.

The Grand Tour

"Vor exista modificari, dar nu ti le pot spune pentru ca tu esti inamicul si, in plus, este secret," a mai mentionat acesta.

Majoritatea fanilor au fost incantati de primul sezon, insa unii s-au plans de noul pilot de teste "The American" si de faptul ca s-au cam plictisit sa vada cum "mor" diferite vedete internationale in cadrul sectiunii Celebrity Brain Crash.

Cel mai probabil, in aceste doua cazuri vom vedea cateva schimbari. Baietii nu prea au mult spatiu de manevra, avand in vedere ca o clauza din contract ii impiedica sa faca ceva asemanator cu ce am vazut la Top Gear.

The Grand Tour

Ca tot veni vorba de fosta lor emisiune, si aceasta a suferit cateva schimbari. Din echipa initiala de 5 prezentatori, au mai ramas 3 permanenti: Rory Reid, Matt LeBlanc si Chris Harris. Bine-cunoscutul om de radio Chris Evans s-a retras dupa ce emisiunea a inregistrat cateva rezultate dezastruoase si dupa ce s-a certat cu mai multi membrii ai echipei.

Distribuie pe Facebook
mai multe