Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May revin pe TV-ul tau din 2016

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May revin pe TV-ul tau din 2016
  • Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May au semnat cu Amazon
  • Noua emisiune a celor trei indragiti prezentatori Top Gear debuteaza anul viitor
  • Proiectului li se va alatura si Andy Wilman, fostul producator Top Gear
Distribuie pe Facebook

Cei trei indragiti prezentatori britanici au semnat un nou contract cu Amazon, viitoarea emisiune auto ce va rezulta din aceasta colaborare urmand a fi realizata tot de omul din spatele Top Gear, Andy Wilman.

In cazul in care ti-ai petrecut ultimele aproximativ sase luni intr-o pestera deconectata de la internet, atunci este destul de putin probabil sa fi aflat ca, intre timp, Jeremy Clarkson a fost concediat de la BBC.

De o soarta oarecum similara au avut parte si celelalte doua gazde ale emisiunii Top Gear, atat Richard Hammond, cat si James May refuzand sa mai continue colaborarea cu postul britanic in lipsa colegului, dar si prietenului lor de-o viata.

Acum, ca tot te-am pus la curent cu aceasta situatie, o sa sarim peste zvonurile care anuntau ca cei trei indragiti prezentatori se vor reuni pentru un nou show auto la Netflix si trecem direct la informatiile de ultima ora...

... care anunta ca trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May a ajuns la o intelegere cu compania Amazon. Nu pentru unul, nu pentru doua, ci pentru trei sezoane, aparent.

Si nu, nu avem nici cea mai mica idee cum se va numi viitoarea emisiune a celor trei indragiti prezentatori britanici, insa stim ca aceasta va fi difuzata incepand cu anul viitor, prin intermediul platformei video Amazon Prime.

Dupa ce, in prealabil, va fi produsa de acelasi Andy Wilman, omul care s-a aflat inclusiv in spatele legendarului show auto Top Gear - care, intre timp, s-a ales cu o noua gazda, in persoana lui Chris Evans.

Asadar, in loc de concluzie, fanii lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May au noi motive sa zambeasca, ajutati fiind inclusiv de postarile celor trei pe site-ul Twitter.





Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2015