Joey din serialul 'Friends' va fi prezentatorul emisiunii Top Gear

Joey din serialul 'Friends' va fi prezentatorul emisiunii Top Gear
  • LeBlanc a fost invitat de 2 ori in emisiune
  • Primul episod, in aceasta vara
  • Urmeaza anuntarea celui de-al treilea prezentator
Distribuie pe Facebook

Dupa ce trioul Clarkson, Hammond si May s-au mutat la Amazon pentru realizarea unei noi emisiuni auto cu difuzare online, BBC a incercat in repetate randuri sa gaseasca noi prezentatori. Acum, in cele din urma, se pare ca exista 2 prezentatori oficiali.

Anul trecut va spuneam ca BBC i-a anuntat drept prezentatori pe Guy Martin, Philip Glenister si frumoasa Jodie Kidd. Intre timp, se pare ca lucrurile s-au schimbat si nici acestia nu au ramas prezentatorii finali. A urmat aparitia lui Chris Evans, care se pare ca a ramas pana azi principalul prezentator, inlocuitorul direct al lui Jeremy Clarkson. Si acum, dupa alte multe zvonuri, Evans are un co-prezentator.

Acesta este actorul american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul nebunaticului Joey Tribbiani, un comedian care urmeaza sa devina primul prezentator non-britanic al show-ului Top Gear. Acesta este castigator al unui Glob de Aur si e deja un impatimit al automobilelor, mai ales pentru ca a si fost prezent de doua ori in emisiune. Mai mult, LeBlanc detine chiar si azi titlul de cel mai rapid invitat de la rubrica "Celebritati intr-o masina accesibila".

Oficialii BBC au dat deja publicitatii un comunicat prin care l-au anuntat deja prezentator oficial alaturi de Chris Evans si de Stig. Insa e limpede ca urmeaza sa se finalizeze si alte negocieri, cu un al treilea prezentator, momentan ramas secret. Nu ne-ar mira insa ca acesta din urma sa fie o femeie, pentru a mai da un plus de viata si senzualitate emisiunii.

Sursa: TopGear.com

Top Gear 2016

Distribuie pe Facebook
mai multe