OFICIAL: Motociclistul Guy Martin a refuzat sa prezinte emisiunea Top Gear

OFICIAL: Motociclistul Guy Martin a refuzat sa prezinte emisiunea Top Gear
  • Cei trei prezentatori initiali au plecat din cauza unui scandal
  • Ulterior, s-a zvonit ca emisiunea va fi prezentata de 3 persoane, inclusiv o femeie
  • Chris Evans, cel mai probabil prezentator al noului Top Gear
Distribuie pe Facebook

Guy Martin, despre care se zvonea acum cateva luni ca va fi unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, dupa plecarea trio-ului consacrat, a confirmat ca a refuzat oferta celor de la BBC.

Guy Martin, despre care am mai scris in repetate randuri, este un motociclist cunoscut din Marea Britanie. Ei a participat la diverse emisiuni auto si moto, fiind un motociclist profesionist care a luat startul in diverse competitii, inclusiv la celebra cursa de la Isle of Man. Recent, el a dat un interviu pentru publicatia Commercial Motor Magazine din Anglia, unde a confirmat ca a refuzat oferta celor de la BBC.

Martin lucreaza mai nou in domeniul camioanelor, pentru compania Moody International, specializata pe brandul Scania, in orasul Grimsby. El testeaza camioane si acest lucru se pare ca este principala sa activitate. Martin a spus in cadrul interviului ca si asa, ceea ce face pentru diverse emisiuni TV ii ocupa mult prea mult timp si nu mai are timp destul pentru jobul zilnic si pentru cursele moto. El a mai spus ca daca ar fi acceptat pozitia in cadrul emisiunii Top Gear, toata viata lui ar fi necesitat o schimbare majora.

"Da, puteam sa castig milioane de lire, dar castig si acum destul incat sa imi vad mai departe pentru pasiunea motocicletelor. Nu vreau sa-mi traiesc viata ca un star rock. Eu conduc o duba Transit si un Volvo break" spune Martin pentru revista britanica.

Initial, dupa ce prezentatorii emisiunii care dateaza din anii '80, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au parasit show-ul, din pricina scandalului iscat intre Clarkson si unul dintre producatori, s-a anuntat ca noua formula de prezentare va fi formata din Philip Glenister, Guy Martin si Jodie Kidd. Ulterior s-a zvonit ca va fi vorba de Chris Evans, un celebru om de televiziune si mare pasionat de masini, insa momentan se pare ca lucrurile au ramas incerte. Ramane de vazut, cand, cum si daca emisiunea Top Gear, cel mai vizionat show auto la nivel mondial, o sa reapara pe micile ecrane.

Distribuie pe Facebook
mai multe