Oficialii BBC au dezvaluit ce se va intampla cu Top Gear dupa plecarea lui Evans

Oficialii BBC au dezvaluit ce se va intampla cu Top Gear dupa plecarea lui Evans
  • Oficialli BBC au dezvaluit ca emisiunea Top Gear va continua cu cei 5 prezentatori
  • Filmarile la noul sezon vor incepe in Septembrie
  • Chris Evans a parasit Top Gear dupa ce mai multe scandaluri au lovit emisiunea britanica
Distribuie pe Facebook

Un purtator de cuvant al postului britanic de televiziune BBC a declarat ca show-ul automobilistic va continua cu cei 5 prezentatori.

Dupa cateva saptamani in care show-ul Top Gear a fost lovit de multiple scandaluri si audienta slaba, Chris Evans a decis sa paraseasca corabia.

Daca imediat dupa aflarea vestii, toata lumea se intreba cine va veni in locul sau, acum, BBC-ul a dezvaluit ca show-ul va continua cu Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid, Sabine Schmitz si Eddie Jordan.

Purtatorul de cuvant a declarat ca "Deocamdata nu avem in plan sa il inlocuim pe Chris Evans, si nici nu vom face asta in viitorul apropiat."

Dupa scurtul anunt facut pe pagina sa oficiala de Twitter, Evans a revenit cu o declaratie ceva mai lunga in care a spus ca "Nu am lucrat niciodata cu o echipa mai determinata decat cea cu care am lucrat in ultimele 12 luni. Simt ca retragerea mea este cel mai bun lucru pe care pot sa il fac pentru a ajuta cauza. Raman un fan al emisiunii, tot timpul am fost, si asa voi ramane. Voi continua sa ma concentrez pe emisiunea mea de la radio si pe evenimentele conexe pe care aceasta le implica."

Desi nu se stie exact motivul pentru care Chris Evans a parasit emisiunea Top Gear, unele voci spun ca acestea ar fi mai multe. Unii spun ca de vina ar fi audienta slaba pe care a inregistrat-o emisiunea de cand a debutat cu noua echipa iar altii il arata pe Matt LeBlanc si recenta lui rabufnire vis-a-vis de comportamentul deplasat al lui Evans ca o cauza principala a demisiei.

Unele surse din presa britanica au insa o explicatie mult mai bulversanta. Acestea spun ca de vina ar fi o ancheta a Politiei Metropolitane care il investigheaza pe fostul prezentator de la Top Gear pentru agresiune sexuala, si ca acesta a preferat sa plece inainte de a se afla totul oficial. Pana acum, Chris Evans a negat toate acuzatiile care i se aduc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2016