Top Gear: primul episod din primul sezon prezentat de Jeremy Clarkson

Top Gear: primul episod din primul sezon prezentat de Jeremy Clarkson
  • In emisiune apare si Richard Hammond
  • Sunt testate doua supercar-uri puternice
  • In total au fost realizate 22 de sezoane
Distribuie pe Facebook

Desi lucra pentru BBC inca din anii '80 la aceeasi emisiune auto numita Top Gear, emisiune ce data din anii '70, Jeremy Clarkson a inceput sa prezinte show-ul asa cum il stim noi in zilele noastre abia din anul 2002. De fapt in 2002, pe 20 octombrie, a fost difuzat primul episod Top Gear.

In primul episod din 2002, Jeremy Clarkson testeaza un Citroen Berlingo Multispace in Franta si Anglia, dupa care ne este aratat un Ford GT40 si un prototip de Ford GT, ambele masini fiind prezentate de Hammond. Urmeaza cateva stiri din universul auto, atat de peste ocean, cat si din Europa, dupa care Jeremy ne dezvaluie un supercar exceptional: Pagani Zonda C12 7.3, o masina de 555 cp. Pe langa acest hipercar ne mai este aratat si un Lamborghini Murcielago, o masina cu o putere apropiata, dar care insa este depasita de Zonda.

Urmeaza o test realizat de Stig care conduce, pe rand, o Honda Civic Type R, un Mercedes-Benz CL55 AMG si un TVR Tuscan S pentru a demonstra ca daca mergi foarte tare poti sa scapi de radarele de viteza... Urmeaza un test cu carburantul numit bio-fuel pe un Volvo 740 si celebra rubrica "o vedeta intr-o masina accesibila", in care vine Harry Enfield conducand un Suzuki Liana.

Jason Dawe, unul dintre prezentatorii initiali ai emisiunii Top Gear, ne arata cateva automobile la mana a doua a caror pret creste, dupa care Hammond testeaza o Mazda 6.

Pare mult, nu-i asa? Cert este ca acum, unele episoade au doar 1-2 momente in total, pe cand acum 13 ani, in emisiunea Top Gear se intamplau mai multe lucruri pentru toate gusturile. Oricum, nu conteaza ce, cum si cand, dar ne dorim sa mai vedem emisiunea cat de curand la televizor!

Distribuie pe Facebook
mai multe