Bavaria Fest la Automobile Bavaria

Bavaria Fest la Automobile Bavaria
Automobile Bavaria Group continua traditia si isi invita clientii si partenerii la un eveniment deja recunoscut in randul iubitorilor brandului BMW: Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil bavarez: noutati auto si moto, surprize si tombole, muzica buna si o petrecere cu meniu traditional. Bavaria Fest are loc sambata, 29 septembrie, in intervalul orar 10:00-18:00, in showroom-ul Automobile Bavaria din Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.53A.
Distribuie pe Facebook
Cu aceasta ocazie, Automobile Bavaria da startul sezonului de toamna cu o o serie de lansari mult asteptate, in cadrul conceptului denumit BMW Multilaunch 2012 : BMW Seria 7 LCI, BMW X6 LCI si BMW X1 Sport Line si xLine, Seria 1 cu 3 usi si Seria 3 Touring . Pentru invitati au fost pregatite o multime de surprize, tombole cu premii, oferte speciale de sezon, si momente speciale pentru copii.
Programul BMW Premium Selection aniverseaza 1 an de la lansare. Acest program dedicat comercializarii automobilelor rulate, impune noi standarde pe piata romaneasca, cum sunt testarea 360 grade, istoricul certificat, finantare si asistenta rutiera. Cu ocazia Bavaria Fest sunt prezentate peste 50 autoturisme rulate incluse in acest program.
De asemenea, la Bavaria Fest, pasionatii de moto sunt asteptati sa viziteze noul showroom moto din Baneasa unde vor fi prezentate cele mai noi modele de motociclete BMW si Husqvarna din aceasta toamna: BMW F700GS si F800GS, precum si Husqvarna TR650Strada, TR650Terra si TE250R. Showroomul Moto Automobile Bavaria este in prezent unul dintre cele mai dotate showroomuri moto din Bucuresti, unde fanii moto au ocazia sa testeze in fiecare zi, o gama larga de motociclete BMW (enduro-touring, touring, sport, roadster, precum si noile maxi-scutere BMW), atat noi cat si rulate, precum si motociclete Husqvarna.
"Dupa cum i-am obisnuit pe iubitorii de moto BMW, evenimentul este unul activ, invitatii putand sa se inscrie pentru rider-test cu motocicletele preferate, in calendarul Automobile Bavaria Test-Ride Days. Ne dorim ca aceasta prima intalnire a pasionatilor moto BMW si Husqvarna in noua locatie a showroom-ului moto Automobile Bavaria din Baneasa sa fie inceputul unei serii de intalniri a comunitatii moto in acest spatiu. Avem in plan o toamna plina de surprize." a declarat Emanuel Stefan, Motorcycle Manager Automobile Bavaria.
Pentru ca experienta Moto sa fie cat mai ampla, Automobile Bavaria a programat o demonstratie a trainerului profesionist Marius Bacila. Invitatii pot afla informatii despre sesiunile BMW Rider Training, organizate periodic de catre Automobile Bavaria Group si BMW Motorrad Romania, cu scopul de a oferi cele mai bune metode si informatii personalizate motociclistilor dornici sa isi stapaneasca in deplina siguranta caii putere ai propriei motociclete.
Automobile Bavaria s-a gandit si la fanii BMW Motorrad care nu poseda permis de conducere moto: in cadrul evenimentului, doritorii se pot inscrie la BMW Motorrad Taxi-Ride, putand astfel experimenta senzatia mersului cu motocicleta BMW alaturi de instructori moto experimentati. In spiritul BMW Motorrad, testele se vor face in conditii de maxima siguranta, cu echipament de protectie pus la dispozitie de catre Automobile Bavaria.
Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Romania si detine alte cinci centre in Germania. Pe plan local, grupul comercializeaza autoturisme BMW, MINI, noi si rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi si rulate, detine singurul service Rolls-Royce pe o raza de 1.000 de kilometri. Prin reteaua MHS Truck & Bus este importatorul si distribuitorul camioanelor MAN si al autobuzelor Neoplan in Romania.
BMW Group este unul dintre cei mai mari producatori de autoturisme si motociclete la nivel mondial, opereaza 25 de unitati de productie si asamblare in 14 tari si este reprezentat printr-o retea de dealeri cu acoperire in 140 de state ale lumii. La finalul anului 2011, BMW Group a obtinut cele mai bune rezultate de vanzari din istoria grupului, cu o crestere de peste 14% la aproape 1,67 milioane de autoturisme si motociclete comercializate la nivel international.
Husqvarna, legendarul producator de origine suedeza de motociclete cu o istorie de 109 ani, produce motociclete de clasa motocross, enduro si supermoto. Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumparata in anul 1987 de producatorul italian de motociclete Cagiva. In anul 2007, BMW a preluat Husqvarna Motorcycles.Compania functioneaza in continuare in uzina din localitatea Varese, Italia.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2012