Bucharest OnTrack Fest, eveniment dedicat pasionatilor auto-moto, pe 13-14 iulie la Autodrom Titi Aur

Bucharest OnTrack Fest, eveniment dedicat pasionatilor auto-moto, pe 13-14 iulie la Autodrom Titi Aur
  • Un nou concept, deschis, fără resticții de participare
  • Familia Dumitrescu – Marin, Radu, Andrei și Sivliu- în Turul Campionilor
  • O nouă ediție „Cupa Presei” – într-o competiție de regularitate pe circuit
Distribuie pe Facebook

Pe 13-14 iulie are loc langa Bucuresti un eveniment interesant dedicat pasionatilor auto-moto. Bucharest OnTrack Fest promite sa fie o intalnire a iubitorilor de motoare noi si vechi, dar si un cadru competitional pe circuit.

Bucharest OnTrack Fest este un festival auto-moto organizat de o echipă care are la activ evenimente automobilistice de mare succes. Evenimentul se desfășoară între 13 și 14 iulie la Autodromul Titi Aur din Crevedia, o locație de tradiție în domeniu.

„Experiența în organizarea festivalurilor auto-moto acumulată pe parcursul ultimilor ani ne îndeamnă să venim cu o formulă inovatoare care dă posibilitatea tuturor iubitorilor de mișcare pe roți să fie prezenți în acest festival. „Oameni frumoși, mașinării minunate” este un nou concept, deschis, fără restrictii de vechime pentru autovehicule, care reunește laoaltă toți iubitorii de mișcare într-un weekend plin de adrenalină și suprize: sport, show și relaxare. Pentru că frumosul este universal, iar mobilitatea reprezintă expresia libertății omului!" a declarat Georgios Ladopoulos, initiatorul proiectului.

Bucharest OnTrack Fest

Pentru partea competițională, festivalul include categorii dedicate atât pentru vehicule istorice cât și pentru cele moderne, motociclete și off-road. Concursul nu este unul contra-cronometru ci o întrecere pe baza preciziei – numită și regularitate- astfel că diferențele de putere dintre vehiculele concurente să nu fie determinante pentru rezultat.

Pe lângă partea competitională, există un bazar pentru vânzarea pieselor auto-moto, obiecte de colecție, hobby și în general orice obiect frumos, inclusiv mașini și proeicte pentru restaurare.

În zona expo vor fi prezente cluburile monomarcă și monomodel ale Jaguar, Fiat Barchetta, Alfa Romeo, Mazda MX-5 și altele, alături de expozanți individuali. Special pentru copii firma ENGINO a creat un atelier unde se pot asambla jucării tehnice, copiii exersând în acest fel abilitatile lor tehnice ajutați de părinti. In zona food-court se pot servi bucate alese, prăjituri și racoritoare.

Bucharest OnTrack Fest

Participanții și vizitatorii vor avea astfel posibilitatea să experimenteze un weekend complet pentru întreaga familie, o adevărată escapadă din stresul cotidian!

Programul BOTF este urmatorul: sâmbătă 13 iulie se desfășoară antrenamentele și calificările, iar duminică 14 iulie cursele finale începând cu ora 10.

Finalele de duminică se deschid festiv prin Turul Campionilor unde familia Dumitrescu, bunicul nea-Marin, fiul Radu și nepoții Silviu și Andrei vor concura pe circuit, pentru prima dată toți împreună, oferind un moment unic în istoria motorsportului românesc!

Pentru jurnaliștii și preprezentanții media acreditați se va organiza „Cupa Presei”. Regulamentul și formularul de înscriere se găsește aici

Tot duminică, Sorin Ene, campionul național și vicecampion european, fondatorul primei școli de drift din țară, va oferi împreună cu Marius Mitrache un show de drift care se așteaptă să strângă mulți iubitori de senzații tari pentru o atmosferă incendiară!

Pagina evenimentului pe Facebook.

Bucharest OnTrack Fest

Bucharest OnTrack Fest

Bucharest OnTrack FestBucharest OnTrack Fest

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bucharest OnTrack Fest
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2019