Bucharest Wheels Arena 2014, un eveniment reusit: galerie foto

Bucharest Wheels Arena 2014, un eveniment reusit: galerie foto
  • 35.000 de vizitatori in 3 zile
  • Evenimentul a adunat multe sporturi extreme pe 4 roti
  • Vali Porcisteanu a fost si el prezent
Distribuie pe Facebook

Bucharest Wheels Arena 2014 s-a terminat. A fost un eveniment reusit, cu multi vizitatori si multe masini spectaculoase. Noua ne-au placut masinile ruginite Death Race, camionul Monster Truck si prestatia pilotilor la drift. Insa, fara indoiala, si tie ti-a placut ce ai vazut acolo!

In acest week-end a avut loc editia cu numarul 3 de Bucharest Wheels Arena. La Romexpo s-au adunat masini de toate felurile, motociclete si karturi, contribuind la desfasurarea de succes a celui mai mare festival auto-moto din Romania.

"De la an la an incercam sa aducem publicului un spectacol inedit si sa promovam sporturile extreme din Romania, sportivi talentati, campioni nationali, industria auto–moto dar si comunitatea de tuning. Numarul mare de vizitatori si cresterea acestuia de la editie la editie ne confirma ca in acest concept unic de eveniment merita investit. Multumim partenerilor si tuturor celor care au ajutat la realizarea si promovarea BWA 2014" a declarat Corneliu Ladin, producatorul evenimentului.

BWA - poze

Invitati speciali, vedete si sportivi, dar si cele mai bune cluburi auto-moto din Romania au intretinut publicul, pe perioada celor trei zile de festival, cu demonstratii pe una sau mai multe roti. Stunter 13, campion mondial la ‘Stunt Bike’, a adus publicul in extaz cu cascadoriile sale pe doua roti, in timp ce unicul Monster Truck romanesc marca ARO din Romania a facut senzatie zdrobind mai multe automobile nevinovate.

BWA - poze

Manu Mihalache si Vali Porcisteanu, intr-o formula care se perfectioneaza de la an la an si de la prima editie BWA, au demonstrat publicului ce poate face cu masinile cu care participa in Campionatul National de Raliuri dar si ce se poate improviza pe moment in colaborare cu Stunter 13 sau campionii de la drift.

Competitiile de off road 4x4 si enduro, organizate special pentru aceasta editia BWA 2014, au tinut publicul in suspans timp de 2 zile cand s-au desfasurat calificarile si finalele. Vremea capricioasa si ploaia nu au facut decat sa condimenteze picant intrecerea dintre cei care au mers in finale.

BWA - pozeBWA - poze

BWA - poze

Marius KNS, Razvan Tica (Doi), Valentin Olteanu, Iustin Miu, Razvan Stan, Sorin Ene, Jumy si Alex Gorgan (Kellu) au incins pana la epuizare cauciucurile si au demonstrat ca se poate face drift chiar si in conditii de ploaie. De aceeasi indemanare au dat dovada si pilotii de karting de la JMS Performance, indiferent de varsta lor, de 7 sau 14 ani.

BWA - poze

Si pentru ca Bucharest Wheels Arena sustine si promoveaza tot ce tine si se sustine pe roti, de la cea de a treia editie nu au lipsit nici demonstratiile de BMX si SKATE, organizate sub forma unor concursuri sustinute de unul dintre partenerii evenimentului - Monster Energy.

Speram ca la anul vom avea inca o editie de Bucharest Wheels Arena, cu automobile si mai frumoase, dar cu si mai multe sporturi extreme si public dornic de aventura.

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

BWA - poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (148) Poze BWA - poze
mai multe