Cel mai tare Show Auto Moto din Romania are loc in acest week-end, la Bucuresti!

Cel mai tare Show Auto Moto din Romania are loc in acest week-end, la Bucuresti!
  • Biletul de intrare costa 20 de lei
  • Drift Grand Prix, eveniment de drift pe o suprafata de 17.000 mp
  • Va fi si o parada moto cu 1000 de motociclete
Distribuie pe Facebook

In acest week-end are loc la Bucuresti evenimentul numit Show Auto Moto 2015. Este un eveniment realizat de organizatorii Salonului Auto Moto care s-au gandit ca publicul din Romania are nevoie de mai multa distractie, mai mult spectacol si mai multa adrenalina!

Show Auto Moto se va organiza in week-end-ul 12-13 septembrie, in Piata Constitutiei, fiind asteptati vizitatori din intreaga tara. Vizitatorii vor primi mici si bere din partea organizatorilor, alaturi de toate atractiile demne de cel mai mare SHOW AUTO MOTO din Romania.

Evenimentul central se va numi Drift Grand Prix. Acest sport cu derapaj controlat se va desfasura pe o suprafata de 17.000 mp cu cei mai buni piloti din tara si din strainatate: Stefan Petrov, Nedko Byukliev, Georgi Todorov, Ivan si Deyvid Demirev, Sorin Ene, Razvan Fratianu, Calin Ciortan, Catalin Trifan, Justin Miu, Razvan Stan, Dan Alexandru Duminica, Madalin Grigore, Catalin Olteanu, Ilarion Grigorici.

Toate cluburile de masini tunate vor aduce masinile lor spectaculoase special pregatite pentru acest eveniment: 4U Car, Airride Custom Romania, Ford, Hooligan's Racers, Kekers, Overspeed, NSL, Skoda Toys, Unknown si multi independenti, din toata Romania.

Sambata, de la ora 13.00, CEA MAI MARE PARADA MOTO cu peste 1.000 de motociclisti, ce se va intinde pe circa 1 kilometru, organizata de Slowriders RG.

SAM 2015

Ce alte show-uri mai pot vedea vizitatorii:

- tombole non-stop pentru toti VIZITATORII, de exemplu se va organiza o tombola la intrare cu muuulte premii, iar unul dintre ele va fi un test-drive de o zi, cu un Ferrari si cu Gina Pistol, pe Transfagarasan ;)
- Dealerii si accesoriile auto-moto isi vor prezenta ultimele reduceri din acest sezon la o gama completa de produse auto-moto, service, precum si produse in premiera, etc.
- Concursuri, skandenberg, premiul pentru Cel mai barbos motociclist, jocurile copilariei pentru adulti si copii, perete de escalada si multe altele ...
Show Auto - Moto, 12-13 septembrie, in Piata Constitutiei!

Circulatia va fi restrictionata pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii pe datele de 12 si 13 septembrie

SAM 2015

Distribuie pe Facebook
mai multe