Gatebil 2014: un eveniment extrem dedicat masinilor din Norvegia

Gatebil 2014: un eveniment extrem dedicat masinilor din Norvegia
  • Evenimentul a avut loc in week-endul 11-13 iulie
  • Aproximativ 50.000 de oameni au fost prezenti la Gatebil
  • Monster Energy a sponsorizat mai multi sportivi
Distribuie pe Facebook

Prietenii de la Monster Energy, parteneri ai evenimentului de motorsport din Norvegia, numit Gatebil, ne-au trimis cateva imagini care sa ne bage in atmosfera festiva de fum, viteza si adrenalina. Iata ce s-a intamplat in nordul Europei, la Gatebil, pe 11-13 iulie.

Gatebil este numele pe care il poarta un festival dedicat motorsportului din Norvegia, in orasul Rudskogen. Aici este un circuit de asfalt lung de 3.2 kilometri pe care se desfasoara in timpul manifestarii tot felul de concursuri la care poate participa oricine. Insa majoritatea celor care vin aici sunt profesionisti, sportivi cu volanul desavarsiti, care sunt campioni europeni sau mondiali in diverse competitii de viteza.

Gatebil 2014

Pe circuitul de asfalt s-au intalnit masini din urmatoarele categorii: Streetcars, adica masini de serie inscrise sau neinscrise in circulatie, Exclusive, grupa dedicata masinilor super-sport, Drifting and drifting PRO... o grupa ce nu mai are nevoie de explicatii si Gatebil Extreme Racing and Time Attack cup, adica o cursa pe circuit contra cronometru.

Pe o suprafata uriasa in care incap mai bine de 600 de masini s-a desfasurat si o expozitie auto. Aici, masinile din diverse categorii precum tuning, styling, retro, jante si asa mai departe s-au luptat pentru a castiga una din cele 3 trofee in cele 24 de clase diferite de jurizare. Asadar, putem spune fara indoiala ca la Gatebil are loc unul din cele mai mari saloane de tuning din lume. Daca mai adaugam si alte domenii precum karting, moto sau rally, ne dam seama ca acolo s-au strans toate domeniile care includ motoare si roti. Ceea ce nu e rau deloc!

Gatebil 2014

In cadrul evenimentului, Monster Energy a pus la dispozitie o scena pe care s-au desfasurat concerte in fiecare seara. Mai mult, au fost prezente sute de fete sexy care au tinut de urat masinilor prezente, iar spectatorii au avut parte de diverse activitati si concursuri pentru a nu se plictisi. Fara indoiala, o alegere inteleapta ar fi fost urcarea intr-un BMW M5 de ultima generatie pentru a fi dus intr-o cursa cu taxiul mai... speciala. Da, TAXI Drift cu un M5!

Va prezentam cateva imagini de la Gatebil puse la dispozitie de Monster Energy. Cat despre atmosfera... suntem siguri ca reusim sa o transmitem si ca va doriti cu totii sa ajungeti acolo la editia urmatoare!

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Gatebil 2014

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Gatebil 2014
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2014