Gumball 3000 vine in Romania! Cursa de anul viitor trece prin Bucuresti

Gumball 3000 vine in Romania! Cursa de anul viitor trece prin Bucuresti
  • Ultimul popas, pe 6 mai la Bucuresti
  • Startul se va da din Irlanda, orasul Dublin
  • Ultimul oras va fi Istanbul, locatia de finish
Distribuie pe Facebook

Din vara acestui an se stia ca editia din 2016 de Gumball 3000 se va face pe traseul Dublin - Istanbul, pe o distanta de 4828 kilometri. Vestea cea mai buna pentru romani este ca ultimul popas al masinilor exclusiviste inainte de finish va fi facut in Bucuresti!

Dupa editia de anul acesta de Gumball 3000 care a avut finishul in orasul luminilor, Las Vegas, celebrul Maximillion Cooper, cel care organizeaza an de an cursa aceasta plina de nebunie, lux si aroganta, a anuntat traseul pentru editia din 2016. In sfarsit, dupa lungi asteptari, Romania apare pe harta Gumball!

Mai precis, cele 3000 de mile pe care le are cursa vor fi parcurse prin toata Europa, inclusiv prin Romania. Plecarea se va face din Irlanda, dupa care se va traversa Irlanda de Nord, Regatul Unit, Franta, Italia, Slovenia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Turcia. In total vor fi 4828 kilometri pe care cele cateva zeci sau sute de masini exclusiviste ale miliardarilor din toata lumea vor alerga cu viteze mari, sfidand organele legii.

Gumball 3000 2016

Gumball 3000 este un eveniment special pentru cei mai bogati oameni din lume. Taxa de participare este de 40.000 de lire sterline, taxa ce include participarea unui automobil cu doi pasageri. Acestia vin cu masina personala, locuiesc doar la cele mai exclusiviste hoteluri si au parte de cele mai tari petreceri cu cele mai sexy femei din lume. Din fericire, daca strazi cu asfalt foarte bun nu avem prin Romania, cu siguranta milionarii vor avea ceva fete deocheate de admirat pe meleagurile mioritice...

Gumball 3000 2016

Programul Gumball 3000 editia 2016 este cam asa:

30 Aprilie - inregistrarea masinilor in Dublin

1 Mai - plecarea masinilor in road-rally

2 Mai - sosirea in Edinburgh

3 Mai - sosirea in Londra si petrecere

4 Mai - sosirea in Alpii francezi, langa Annecy

5 Mai - plecare spre Budapesta si petrecere organizata de Josh Cartu

6 Mai - plecare spre Bucuresti, petrecere

7 Mai - FINISH la Istanbul

In Romania, se pare ca participantii Gumball 3000 vor traversa muntii Carpati pe Transfagarasan. Asta daca drumul montan va rezista cu brio peste aceasta iarna si asfaltul nu va fi distrus. Sau, daca autoritatile isi vor face datoria si vor curata de zapada soseaua in luna mai, o luna in care de obicei partea carosabila este blocata de zapezi masive. In caz ca autoritatile nu vor deszapezi Transfagarasanul, avem toate sansele ca organizatorii sa ocoleasca de tot tara noastra...

Dar nu trebuie sa fim pesimisti si sa speram ca vom vedea la Bucuresti in premiera caravana Gumball. Pentru ca o sa vina cu cele mai exotice masini vazute vreodata: Bugatti Veyron, Hennessey Benom GT, o multime de Ferrari si Lamborghini, Bentley si Rolls-Royce, dar si o sumedenie de vedete din motorsport si din lumea filmului. Asa ca dragi romani, pregatiti-va aparatele foto, umpleti-va de sperante ca autoritatile isi vor face treaba, iar daca cumva esti vreo domnisoara pitipoanca, e cazul sa-ti bagi silicoane mai mari, ca va fi de munca - vin miliardariiiii!

Sursa: shmee150.com

Gumball 3000 2016

Distribuie pe Facebook
mai multe