Visezi sa participi la Gumball 3000? VEZI AICI cat te costa!

Visezi sa participi la Gumball 3000? VEZI AICI cat te costa!
Organizatorii Gumball 3000 au anuntat recent ruta editiei de anul viitor, dar si preturile pentru care poti lua parte la cea de-a 16-a editie a legendarului raliu.
Distribuie pe Facebook

Ajuns intre timp la editia cu numarul 15, legendarul raliu Gumball 3000 va lua startul anul viitor din orasul Miami, cei aproximativ 100 de participanti urmand a se indrepta catre New York, pentru a lua parte la Marele Premiu de Formula 1 al Americii. Nu inainte insa de o scurta oprire in orasul Atlanta.

Apoi, odata ce Marele Premiu de Formula 1 al Americii se va incheia, cei aproximativ 100 de participanti inscrisi la Gumball 3000 2014 se vor pregati de imbarcarea in avioane, cu tot cu masini, si vor zbura de la New York catre capitala Scotiei. Cea de-a 16-a editie a legendarului raliu va continua din Edinburgh catre Londra si Barcelona, fascinanta aventura urmand a se incheia, dupa aproximativ 4.830 de kilometri plini de actiune si distractie, in Ibiza.

In cazul in care oferta propusa de Gumball-ul 3000 de anul viitor suna al naibii de bine, iar banii nu reprezinta o problema... atunci afla ca pentru a participa la cea de-a 16-a editie a legendarului raliu de 3.000 de mile ai nevoie de aproximativ 40.000 de lire sterline. O nimica toata pentru a-ti cumpara faima la nivel mondial!

Nu ai mai auzit pana acum niciodata de Gumball 3000? Desi acest lucru pare oarecum de crezut, documentarul de mai jos te va lamuri pe deplin despre ce inseamna cu adevarat acest eveniment.

Distribuie pe Facebook
mai multe