Jazz Night Out, sau cand muzicienii transforma un showroom auto in sala de spectacol

Jazz Night Out, sau cand muzicienii transforma un showroom auto in sala de spectacol
  • Traditia a debutat in 2005
  • Anul trecut au avut loc reprezentatii de teatru
Distribuie pe Facebook

Vineri, 18 noiembrie, a avut loc in showroom-ul BMW Proleasing Motors din Ploiesti, un eveniment inedit. E vorba de Jazz Night Out, o avanpremiera a Festivalului de Jazz de la Ploiesti 2016, in cadrul careia a concertat TRIO ZOOM.

Editia din acest an a festivalului de jazz Ploiesti Jazz Festival, organizat de Filarmonica Paul Constatinescu din Ploiesti, vine, in premiera, cu multe surprize speciale menite sa incante publicul ploiestean. \

Una dintre ele a fost organizarea, in data de 18 noiembrie, in parteneriat cu Proleasing Motors, a unui recital de jazz in showroom-ul BMW din Ploiesti. Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile BMW, MINI si Ford, duce astfel mai departe o traditie ce a debutat cu mai bine de 10 ani in urma, in 2005, atunci cand in showroom-ul Ford din Ploiesti a fost tinut pentru prima data un spectacol de teatru.

Jazz Night Out

Anul trecut, a fost randul showroom-ului BMW sa gazduiasca, cum laude, doua dintre reprezentatiile din cadrul Festivalului de Teatru Toma Caragiu. Dand curs unui parteneriat incheiat in 2015 cu Filarmonica Ploiesti, Proleasing Motors si-a deschis de aceasta data portile pentru o alta Arta: showroomul BMW a fost amifitrionul unei reprezentatii de jazz si nu numai.

”Prin realizarea parteneriatului cu Filarmonica Ploiești și, implicit, prin găzduirea evenimentului Jazz Night Out, ne dorim să marcăm încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a evolua în continuare sub semnul responsabilității sociale și culturale, și să încurajăm frumosul, care trebuie apreciat indiferent de mediul în care activăm. Anul acesta este unul foarte important pentru noi, întrucât marchează 15 ani de la înființarea Proleasing – a fost o bucurie pentru noi să îl putem sărbători prin proiecte ce ne-au adus mai aproape de comunitatea din care facem parte, mai ales în domeniile educației și cultural. Această seară de jazz alături de prieteni a fost avanpremiera unui final bun al unui an excepțional” declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Evenimentul a debutat la ora 19.00 cu un recital TRIO ZOOM si a continuat cu o degustare de vinuri alese. In tot acest timp, invitatii au admirat indeaproape noul BMW Seria 7, automobilul, lansat in urma cu 1 an, ce a reusit sa redefineasca luxul modern prin inovatii fara precedent, devenind, astfel, revelatia segmentului limuzinelor de lux cu productie in serie.

Jazz Night Out

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2016