KNS-ul participa la Romanian Drift Community

KNS-ul participa la Romanian Drift Community
In acest week-end, fanii lui KNS il vor putea admira in ziua de sambata, 10 mai, la Targul Auto Vitan. Aici se vor strange drifteri din toata tara care vor face spectacol pentru public.
Distribuie pe Facebook

Marius Mitrache, cunoscut drept KNS in lumea driftului romanesc, tocmai si-a lansat scoala de drift. In acest week-end, la Vitan, el va fi invitat special pentru a face show alaturi de colegii de breasla. Marius este co-fondatorul comunitatii de drift si este printre cei mai cunoscuti piloti din tara noastra.

"Pentru mine, driftul reprezinta controlul suprem al masinii, adrenalina si mult spectacol. Am debutat cu binecunoscutele cerculede la inceputurile anilor 2000 si am participat la nenumarate demonstratii de genul Burn & Drift. Anul 2008 a insemnat un pas important in evolutia Driftului din Romania, cand am avut invitati cativa piloti din campionatul european de drift la un eveniment auto organizat de 4Tuning. De atunci si pana in prezent ni s-au alaturat foarte multi piloti si iubitori ai acestui motorsport. Pe parcursul acestor ani mi-am dedicat o parte din viata mea driftului si o voi face in continuare pentru ca satisfactia este garantata. Am infiintat aceasta scoala numita Kns Drift Experience pentru ca am o deosebita placere de a transmite tot ce poate oferi mai frumos practicarea acestui sport auto senzational" spune Marius Mitrache.

Programul evenimentului din 10 Mai:
10:00 - 11:00 - vedete si jurnalisti vor fi invitati pe rand sa ia parte la demonstratii de drift, alaturi de piloti profesionisti
11:00 - 13:00 - demo drift, mult fum, multa galagie, efecte si senzatii tari, moto drift si multe surprize care vor face deliciul publicului
13:00 - 13:20 - demonstratii de prim ajutor
13:20 - 13:40 - spectacol de burnout
13:40 - 15:00 - drift battle, urmariri spectaculoase, pline de suspans
15:00 - 16:30 - taxi drift, publicul va avea ocazia sa simta toata actiunea chiar din dreapta pilotului

Cu totii vom avea ocazia sa-i vedem pe cei mai tari piloti romani intr-un spectacol care sfideaza legile fizicii! Cativa dintre pilotii participanti: Calin Ciortan (dublu campion national de drift 2012 si 2013, locul 3 in campionatul european King Of Europe, 2012), Tica Razvan (vicecampion na]ional, 2011), Marius Mitrache (vicecampion na]ional, 2010), Dobre Nicolae (locul 3 in campionatul national, 2011), Razvan Fratianu (campion national de drift 2011).

Distribuie pe Facebook
mai multe