MOTUL Motorsport Event: drifturi si rally show pe 17-18 octombrie la Bucuresti

MOTUL Motorsport Event: drifturi si rally show pe 17-18 octombrie la Bucuresti
  • Vor fi si sesiuni de TAXI DRIFT
  • Amatorii se pot intrece in cadrul unei curse de indemanare
  • Pilotii de raliu vor face show
Distribuie pe Facebook

In week-endul 17-18 octombrie are loc la Bucuresti in parcarea Baneasa Shopping City, un eveniment dedicat pasionatilor de masini si viteza. MOTUL Motorsport Event aduna in acelasi loc piloti de raliu si drift, dar si amatori dornici sa-si testeze indemanarea.

Pe 17-18 octombrie, la MOTUL Motorsport Event, iubitorii de automobile si viteza se pot inscrie la un concurs de viteza pe un circuit special amenajat dedicat amatorilor. In plus, pe langa aceasta competitie de indemanare cu premii, vizitatorii mai pot sa ia contact cu lumea motorsportului din Romania. Mai precis, cu cei mai cunoscuti piloti de raliu si coasta din ultimele sezoane, dar si cu unii dintre cei mai de succes participanti in concursurile de drift.

La eveniment va participa ca partener si Politia Romana, impreuna cu unitati SMURD, care vor face impreuna demonstratii de prim-ajutor si descarcerare, ducand mai departe mesajul simplu si demn de tinut minte ca iubitorii de viteza trebuie sa concureze esclusiv in cadru organizat, ca sa nu-si puna viata in pericol.

Tot aici va fi prezenta si echipa Napoca Rally Academy, dar si cativa piloti cunoscuti pe care publicul ii va putea vedea in actiune: Simone Tempestini, Paul Andronic, Alexandru Filip, Lucian Radut sau Sorin Ene. Alaturi de ei vor fi si cativa piloti de karting, iar spectatorii se vor putea urca in scaunul din dreapta al masinilor de drift si raliu pentru sesiuni de TAXI DRIFT.

MOTUL Motorsport Event

Distribuie pe Facebook
mai multe