MyMINI Days, intalnirea nationala a posesorilor de MINI

MyMINI Days, intalnirea nationala a posesorilor de MINI
  • La editia 2014 au fost prezenti peste 30 de posesori MINI
  • Proleasing Motors Ploiesti a fost sponsorul principal al evenimentului
  • Adunarea a avut loc la Paltinis
Distribuie pe Facebook

Posesorii de MINI din Romania s-au intalnit la Paltinis pentru intalnirea anuala dedicata marcii britanice. Timp de un week-end, iubitorii marcii suprasaturata de personalitate au facut schimb de experiente si au calatorit impreuna pe sosele atragatoare de munte.

MyMINI Days, asa cum este cunoscuta intalnirea anuala a posesorilor MINI din Romania, a avut loc in weekendul trecut, 27-29 iunie, la Paltinis, in judetul Sibiu. Impatimitii brandului englezesc s-au strans din toate colturile tarii: Timisoara, Bacau, Cluj-Napoca, Zalau, Pitesti, Calarasi, Targu Mures, Ramnicu Valcea, Constanta, Ploiesti, Bucuresti si chiar de peste hotare, din Munich. Inca o data, muntele a fost ales ca destinatie de Rendez-Vous, nu doar pentru frumusetea sa naturala ci si pentru ca profilul drumurilor pune în evidenta performantele minunatelor bijuterii pe roti.

Proleasing Motors, dealerul MINI din Ploiesti, a fost si in acest an alaturi de MINIaci, pregatind cu mult entuziasm cadouri, concursuri cu premii si bineînteles, sesiuni de test drive cu cele mai noi modele MINI: MINI Cooper SD Paceman 2.0 diesel, 143 CP si noul MINI Cooper S Hatch 2.0 benzina, 192 CP.

MyMINI Days

In total, reuniunea a însumat 30 de automobile MINI, intr-o paleta diversificata de culori si motorizari, de la MINI ONE cu 90 CP, pana la MINI Cooper S JCW cu 215 CP.

2014 inseamna editia MyMINI Days cu numarul 5. Cu alte cuvinte, 5 ani consecutivi de întalniri în care s-au legat prietenii frumoase si pasiunea pentru un brand a reusit sa creasca tot mai mult numarul doritorilor de a se alatura acestui eveniment inedit. O parte dintre membrii comunitatii vin din afara tarii, altii vin împreuna cu copii, dovada a faptului ca pentru iubitorul de MINI nu exista obstacol in calea participarii la MyMINI Days.

Ca în fiecare an, pregatirile au durat peste 2 luni, timp in care s-au dezbatut locatia întalnirii, tematica petrecerii si definirea traseului mult asteptat. Desi pare ceva usor de realizat, poate da batai de cap: preferintele locatiei sunt diferite, locul ales trebuie sa dispuna de o parcare mare si de capacitate de cazare suficienta pentru întreaga comunitate.

MyMINI Days

MyMINI DaysMyMINI Days

Cum decurge o editie MyMINI Days?

Prima zi este dedicata sosirii la locul întalnirii, cina luata împreuna si diverse activitati menite sa aibe rolul de Ice Breakers, pentru ca întotdeauna apar noi veniti si trebuie integrati cat mai usor.

A doua zi este momentul mult asteptat. De dimineata se împart tricourile personalizate, se lipesc stickerele editiei pe toate MINI-urile si toata lumea se pregateste de plecare. In jurul pranzului masinile se aliniaza într-o coloana foarte lunga si colorata, dupa care se pleaca la drum. Este o priveliste spectaculoasa, pe care toti trecatorii o saluta cu entuziasm, iar ceilalti participanti la trafic reactioneaza claxonand prietenos sau facand flash-uri de salut.

Sunt alese drumuri cu serpentine dificile, unde soferii grupului pot simti la maxim adrenalina. De remarcat este faptul ca grupul ramane întotdeauna compact. Din cand în cand se fac opriri pentru sedinte foto. Este încantator sa vezi mirarea celor care depasesc coloana, surprinsi de faptul ca aceasta parca nu se mai termina. si asa decurge toata ziua, pana pe seara, cand toata lumea se întoarce pentru a se pregati de petrecere.

MyMINI Days

In fiecare an, seara se organizeaza o petrecere tematica, cu concursuri si tombole, la care cei mai norocosi primesc diferite premii. Anul acesta, tematica a fost Super Eroii MINI, printre care s-au remarcat SuperBlonda, SuperCartof Boy, Super Minnie, Monkey Man, SuperLuchadores, SuperPufa, Supe RO Ral, Super Cooper, Razboinicul lu’ MINI, Super Tricotix, SuperSuporterul, SuperTinichigiul, Super Gheo Bavarezul si multi altii.

In cea de-a treia zi, programul este lejer si de cele mai multe ori este momentul în care se sudeaza prieteniile. Dupa pranzul luat împreuna, se formeaza grupuri de plecare catre toate colturile tarii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze MyMINI Days
mai multe