New York International Auto Show incepe azi

New York International Auto Show incepe azi
Distribuie pe Facebook
Editia din acest an a expozitiei auto din "Marele Mar" debuteaza astazi cu cele doua zile dedicate presei si specialistilor. Incepand cu 6 aprilie, vizitatorii sositi din intreaga lume vor putea admira, printre altele, noile modele Mercedes-Benz A, GL si SL65 AMG, BMW M6 Cabrio si X1 facelift, Hyundai SantaFe si Ford Shelby GTS. Alaturi de acestea se afla un sarpe - Viper SRT, un gandac - VW Beetle si un... avion - Terrafugia Transition.
New York International Auto Show (NYIAS) are mari sanse sa revina la stralucirea de acum cativa ani gratie cresterii impresionante a piete americane din primele luni ale acestui an. Dupa mai bine de trei ani in care vanzarile din America de Nord s-au prabusit continuu, anul 2012 a inceput neasteptat de bine. Astfel, conform Edmunds.com, in martie au fost comercializate nu mai putin de 1,5 milioane de autoturisme, ceea ce reprezinta o crestere cu 26,4% fata de februarie si cu 16,5% fata aceeasi luna din anul precedent.

In aceste conditii, expozantii incearca sa atraga cat mai multi vizitatori la standurile proprii in speranta ca exponatele vor reusi sa ii transforme in cumparatori. Printre cele mai interesante modele de serie si concepte prezente la Jacob Javits Center se numara BMW M6 Convertible, BMW X1 facelift, Fisker Atlantic, Ford Mustang Shelby 1.000, Honda Crosstour, Hyundai SantaFe, Lexus ES, Mercedes-Benz CLC, Mercedes-Benz GL, Mercedes-Benz GLK facelift, Mercedes-Benz SL65 AMG, Viper SRT si Terrafugia Transition.

Distribuie pe Facebook
mai multe