Noua Honda Civic prezentata fara ascunzisuri in cadrul unui eveniment inedit la Bucuresti

Noua Honda Civic prezentata fara ascunzisuri in cadrul unui eveniment inedit la Bucuresti
  • Noul Civic are motoare de 1.0 si 1.5 litri
  • Cutia automata este de tip CVT
  • Noul Civic incepe de la 18.500 Euro
Distribuie pe Facebook

Sambata a avut loc la dealerul Asko localizat pe centura Bucurestiului un eveniment inedit. Pasionati ai marcii si iubitori ai modelului Civic au fost invitati sa admire si sa cunoasca noua generatie.

Nu este de colo sa organizezi un eveniment in care sa-ti prezinti produsul din mai multe perspective. De exemplu, o masina. Cum a fost cazul noului Civic, prezentat de Asko, dealer Honda in Romania.

Ca sa prezinte masina iubitorilor marcii si potentialilor clienti de Honda, cei de la Asko au prezentat noua generatie impreuna cu ultimele doua generatii de Civic. Astfel, clientii au putut vedea ce modificari si imbunatatiri au fost aduse treptat, de la o generatie la alta. Mai mult, au fost tinute prezentari in care au fost aratate diferentele, ca ulterior masinile sa fie duse in service, ca lumea sa priveasca masina si dintr-o perspectiva necunoscuta, adica pe dedesubt.

Honda Asko Civic

La Asko au fost prezentate doua variante de caroserie ale noului Civic, sedan si hatchback. Acestea sunt disponibile cu motoare pe benzina, de 1.0 litri si 129 cp sau de 1.5 litri si 182 cp, fiind disponibil si cu transmisie manuala, dar si cu automata de tip CVT.

"Le multumim tuturor celor care sambata ne-au fost oaspeti. Am bifat impreuna elemente cheie ale ultimelor trei generatii ale modelului Honda Civic, am pus intrebari si am gasit raspunsuri. Prezenta entuziasta si implicarea ne-au intarit convingerea ca impreuna putem creste popularitatea Honda Civic in randul utilizatorilor de modele compacte din Romania" a spus Alin Dincă, Director de vanzari Asko.

Honda Asko Civic

Honda Asko Civic

Honda Asko Civic

Honda Asko Civic

Honda Asko Civic

Honda Asko Civic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Honda Asko Civic
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2017