Noul Fiat 500 si Ægea Project, premierele italienilor la SAB 2015

Noul Fiat 500 si Ægea Project, premierele italienilor la SAB 2015
  • Intrarea la SAB este 25 de lei
  • Noul Fiat 500, in premiera nationala
  • Fiat Ægea Project, un sedan compact care va fi vandut si in Romania
Distribuie pe Facebook

In perioada 1 - 11 octombrie, importatorul Auto Italia aduce in premiera, la un eveniment auto adresat pietei locale, Noul Fiat 500 si sedanul Ægea Project. La Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, Auto Italia va prezenta, de asemenea, noul crossover de la Fiat, precum si modele Jeep si Maserati.

Noul Fiat 500

La 8 ani de zile de la reintroducerea pe piață a iconicului cinquecento, Fiat duce mai departe povestea modelului și lansează Noul 500. Îndrăzneț și seducător, Noul 500 beneficiază de nu mai puțin de 1.900 detalii inovatoare, toate gândite pentru a sublinia caracterul original și pentru a rafina și mai mult stilul 500. Noile lumini de zi cu LED, noile grupuri optice posterioare, noua paletă de culori disponibile, bordul restilizat și materialele regăsite la interior fac parte din seria de modificări substanțiale aduse noului model, dar care au rămas loiale stilului 500.

Motorizările exclusiv Euro 6 ale Noului Fiat 500 respectă mai mult ca niciodată mobilitatea sustenabilă. Sunt disponibile două propulsoare pe benzină: 0.9 TwinAir/ 85 CP și 1.2/ 69 CP. Vârful de gamă în România îl reprezintă unitatea diesel 1.3 Multijet/ 95 CP, singurul motor diesel disponibil în segmentul A.
Prețurile pornesc de la 9.845 Euro + TVA pentru echiparea Pop, motorizată de propulsorul 1.2 benzină de 69 CP și de la 13.062 Euro + TVA pentru motorizarea diesel, și includ o reducere de lansare de 5%.

Auto Italia la SAB 2015

Ægea Project

Noul sedan compact Fiat, proiectat la Centro Stile Italia, va fi produs în Turcia și vândut în peste 40 de țări din regiunea EMEA, inclusiv în România. Mașina este asamblată la Bursa, una dintre cele mai performante linii de producție din lume, premiată cu Medalia de Aur în cadrul World Class Manufacturing.

Ægea Project oferă o combinație unică de confort, eficiență și tehnologie, accentuată de tușa de design specific Italian, care exprimă proporțiile unui sedan pur și puternic.

Noul sedan Fiat va fi disponibil în România începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Auto Italia la SAB 2015

Noul cross-over Fiat: Xceptional, Xpresiv, Xtra, Xtrem

La Salonul Auto București & Accesorii, AutoItalia va expune și noul cross-over al mărcii Fiat, modelul 500X. Plin de strălucire și de caracter, Fiat 500X explorează o nouă dimensiune cinquecento: designul iconic se împletește cu caracteristicile off-road și dotări de confort și tehnologie unice.

Fiat 500X este primul din clasa lui cu transmisie automată în 9 trepte, care permite, datorită celor 20 de mapări diferite, să optimizeze confortul și consumul, față de o transmisie automată tradițională. Disponibil alături de motorizările 2.0 MultiJet/140CP și 1.4 MultiAir cu tracțiune integrală, pentru reprize rapide și putere continuă și eficientă.

Prețurile lui Fiat 500X pornesc de la 13.500 Euro + TVA

Auto Italia la SAB 2015

Jeep

La fel ca la ediția anterioară a Salonului, marca Jeep va fi reprezentată de modelele Renegade, Cherokee, Grand Cherokee și Wrangler. Cei interesați de achiziție vor beneficia de o ofertă avantajoasă de finanțare, disponibilă în cadrul evenimentului.

Auto Italia la SAB 2015Auto Italia la SAB 2015Auto Italia la SAB 2015

Maserati

Maserati va expune la salon două modele, Ghibli și Quattroporte, in două versiuni de motorizare: 3.0 diesel/ 275 CP și 3.0 benzină/ 410 CP cu tracțiune integrală. Prețurile pentru Maserati Ghibli cu propulsor diesel pornesc de la 54.934 + TVA.

Poze de la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2015 pot fi vazute aici.

Auto Italia la SAB 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Auto Italia la SAB 2015
mai multe