Retro American Muscle Cars, expozitie cu masini istorice americane in Bucuresti

Retro American Muscle Cars, expozitie cu masini istorice americane in Bucuresti
  • La expozitie vor fi prezente masini rare americane
  • Dodge Charger, Ford Mustang sau Pontiac GTO vor putea fi admirate
  • Peste 80 de exemplare vor putea fi vazute
Distribuie pe Facebook

Retromobil Club Romania organizeaza sambata, 31 mai, la Bucuresti Mall, un eveniment dedicat masinilor americane. Incepand cu ora 16, vizitatorii vor putea admira masini istorice fabricate in Statele Unite ale Americii.

RETRO AMERICAN MUSCLE CARS - Expozitia automobilelor istorice americane organizata de RETROMOBIL CLUB ROMANIA se anunta a fi un real succes, numarul marcilor care vor fi prezentate publicului depasind cu mult estimarile initiale. Evenimentul va avea loc sâmbãtã, 31 mai, într-o zona special amenajata din parcarea Bucuresti Mall.

Organizatorii au fost nevoiti sa extinda spatiul destinat expozitiei datorita inscrierii unui numar mult mai mare de participanti decat cel estimat initial.

Interesul deosebit pentru acest eveniment a generat o participare record, pana la aceasta ora fiind deja confirmata prezenta a peste 80 de automobile, camioane si motociclete americane fabricate in perioada 1912-1984. Printre acestea, vor fi expuse în cadrul Retro American Muscle Cars adevarate simboluri ale industriei auto din Statele Unite: Buick Master Coupe 1930, Plymouth P6 1936, Cadillac Eldorado 1938, Chevrolet Impala Convertible 1962, Pontiac Parisienne 1967, mai multe versiuni Ford Mustang si renumitul Ford T ! O masina de pompieri din anii '30 si un Hudson, ambele similare celor din pelicula CARS, vor fi cu siguranta foarte apreciate de cei mai mici spectatori.

Pasionatii de masini sunt asteptati sâmbãtã, 31 mai, în parcarea Bucuresti Mall, între orele 15:00 – 23:00.

Organizatorii evenimentului au mai pregatit si alte surprize, atat participantii cat si vizitatorii urmand sa ia parte la o serie de concursuri si tombole cu premii.

Accesul vizitatorilor este gratuit si se poate face din Calea Vitan sau din Calea Dudesti.

Evenimentul organizat de RETROMOBIL CLUB ROMANIA este o premiera pentru Romania si va capata un caracter anual.

Chevrolet Corvette Stingray, Ford Mustang Mach 1, Dodge Challenger, Packard, Jeep, Dodge Charger, GMC, Pontiac, Oldsmobile sau motociclete Harley-Davidson si Indian, adica produse originale americane care au intrat in istorie, vor putea fi admirate sambata, 31 mai, in parcarea de la Bucuresti Mall.

Peste 80 de vehicule istorice americane vor fi expuse pentru public in ceea ce se anunta cea mai mare adunare din Romania a unor automobile fabricate dincolo de ocean. In cadrul evenimentului, spectatorii vor putea privi la mai multe activitati interesante: concurs de spalare auto cu animatoare, minutul in care masinile isi vor tura motoarele, top 3 votul publicului, dar si alte momente speciale.

Muzica va fi asigurata de Rock FM, partener media al manifestarii si la ora 21 va incepe proiectia filmului Rush, proiectie rezervata participantilor de la eveniment. Atat vizitatorii, cat si participantii, vor primi premii si surprize din partea organizatorilor.

Retro American Muscle Cars se desfasoara sambata intre orele 16-23 in parcarea din Bucuresti Mall, Calea Vitan.

Retro American Muscle Cars

Distribuie pe Facebook
mai multe