Retromobil Club Romania prezinta masini istorice fabricate inainte de 1945 la Antebellum

Retromobil Club Romania prezinta masini istorice fabricate inainte de 1945 la Antebellum
Duminica 19 mai intre 10:00-14:00, in parcarea Mall Vitan din capitala, RETROMOBIL CLUB ROMANIA organizeaza a IX-a editie ANTEBELLUM, expozitia vehiculelor istorice fabricate inainte de 1945. Vino si tu sa vezi cele mai vechi masini din Romania, care au o varsta chiar si mai mare de un secol!
Distribuie pe Facebook

Cel mai vechi automobil care si-a anuntat participarea are peste un secol vechime, este inmatriculat si functioneaza si astazi ireprosabil.

Multe din marcile participante la ANTEBELLUM au disparut insa continua siastazi sa fie apreciate de colectionarii din intrega lume care le conserva cu multa pasiune. Aero, Wanderer, Willys, Hanomag, Plymouth sau NSU, marci disparute, au fost candva vedetele saloanelor auto si vor fi prezente duminica la ANTEBELLUM alaturi de marci existente si astazi precum Mercedes Benz, Ford, Opel,Citroen, Fiat, Skoda sau Chevrolet.

Desi tema principala a evenimentului sunt vedetele de odinioara nu vor lipsi nici cateva zeci de modele clasice din perioada anilor '50-'70. In spatele multora dintre aceste automobile stau povesti extraordinare si evident sute de ore de munca de restaurare.

Daca iti plac masinile istorice, de colectie sau modelele de mult apuse, vino duminica intre orele 10 si 14 la Mall Vitan ca sa vezi cu ochii tai cele mai frumoase masini din Romania!

Antebellum 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe