SAB 2012 - Noutati Salonul Auto Bucuresti si Accesorii

SAB 2012 - Noutati Salonul Auto Bucuresti si Accesorii
Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii isi va primi vizitatorii in perioada 19 - 28 octombrie cu numeroase noutati din domeniul auto. La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.
Distribuie pe Facebook

Va reamintim ca marcile auto care si-au confirmat prezenta la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citroen, Opel, Chevrolet, Honda, Skoda, Seat, Kia & Hyundai hibride si va asteapta sa le admirati si testati cele mai noi modele auto.


La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.


Pe durata a 10 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.


SAB & Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri Titi Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 metri patrati (mp), dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni.


Vizitatorii vor descoperi peste 17 premiere nationale si mondiale, o parte dintre acestea fiind lansate exclusiv in cadrul evenimentului, conform declaratiilor companiilor participante.


De asemenea, in cele 2 weekenduri ale evenimentului, echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.


Echipa Iacarii Acrobati - cunoscuti in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS zboara anual peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si Orientul Mijlociu. Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atit echipa cit si cei care o sustin direct sau ca parteneri este oglindita in modul in care acestia zboara.


Zborul demonstrativ al IACARILOR ACROBATI se desfasoara intre 100 si 800 metri fata de sol pe o raza de un km, cu viteze intre 0 si 450 km/h, iar pilotii rezista in aceste evolutii la suprasarcini intre +5 si - 3G pentru zborul in formatie, iar pentru acrobatiile individuale intre +7 si -5G.


Prezenta Iacarilor Acrobati la eveniment a fost posibila cu sprijinul STEFANCLAYT, unic importator scule DRAPER in Romania: Laser Tools, Knipex&Elora Tools,Haynes Manuals. Compania STEFANCLAYT va fi de asemenea prezenta la eveniment intr-un spatiu exterior de 200 de mp si va expune inclusiv un avion YAK 52TW.


Apollon Moto , unic importator si distribuitor de scutere si motociclete marca SYM si PGO vine si anul acesta la SAB & Accesorii cu scutere, ATV-uri si celebrele Buggy.


Lista companiilor participante anul acesta este una lunga, de aceea va vom tine la curent cu noutatile pe parcursul zilelor ce vor urma.


In curand vom dezvalui noile surprize ale SAB & Accesorii asa ca fiti cu ochii pe noi!


SAB & Accesorii da startul celor mai bune oferte auto ale anului 2012!


PRET BILET: 15 lei.

PROGRAM DE VIZITARE:

ZILNIC INTRE 10,00 - 20,00, DUMINICA 28.10 INTRE 10,00 - 18,00

Mijloace de transport in comun:

Autobuze:
131 - Aeroportul Baneasa
205 - statia Apimondia
301 - statia Apimondia
335 - statia Apimondia

Tramvaie:
5 - Baneasa / autobuz 605

Metrou:
Statia de metrou "Aurel Vlaicu" + 3 statii de tramvai (nr. 5) / autobuz 605

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2012