Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016 are loc pe 20 - 30 Octombrie

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016 are loc pe 20 - 30 Octombrie
  • Evenimentul are loc pe 20-30 octombrie
  • Locatia este Romaero Baneasa
  • Early booking pana pe 15 aprilie
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania, prezinta anul acesta, in perioada 20 – 30 octombrie, pe generoasa suprafata a complexului Romaero Baneasa, cea mai completa gama de autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto, tuning auto si moto, precum si ultimele oferte ale societatilor de leasing si de asigurari auto.

Aflat anul acesta la cea de a XIV-a editie si implinind 23 de ani de la inaugurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii este alaturi de Dumneavoastra, imbinand experienta editiilor organizate pana in prezent cu dinamica contextului inovativ si economic actual.

Trendul ascendent si certitudinea brandului "Salonul Auto Bucuresti & Accesorii" in piata auto din Romania sunt sustinute de numarul mare de participanti, expozanti si vizitatori inregistrati de-a lungul editiilor evenimentului. Un element fundamental in sustinerea importantei SAB & Accesorii il reprezinta sustinerea evenimentului de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), la care se adauga si parteneriatul cu Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

SAB 2016

EARLY BOOKING SAB & Accesorii 2016

La editia din acest an, SAB & Accesorii pastreaza sprijinul oferit expozantilor prin mentinerea tarifelor de participare la acelasi nivel cu cel al editiilor trecute si prin deschiderea sesiunii de inscrieri Early Booking, oferta valabila in perioada 15 februarie – 15 aprilie 2016.

Astfel, firmele inscrise la SAB & Accesorii 2016 care achita taxa de participare si 100% din chiria spatiului expozitional pana la data de 15 aprilie 2016, beneficiaza de o reducere de 20% aplicata la chiria spatiului neamenajat.

In plus, primele 10 companii inscrise pana la data de 15 aprilie 2016, vor primi gratuit amenajarea standului standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe