Sambata, 19 octombrie, are loc Retro Parada Toamnei

Sambata, 19 octombrie, are loc Retro Parada Toamnei
  • Evenimentul are loc la Parcul Carol incepand cu ora 10
  • Pe langa Bucuresti, vor mai avea loc manifestari in 15 orase mari
  • Manifestarea va aduna peste 500 de masini din toata tara
Distribuie pe Facebook

Sambata 19 octombrie, in 16 orase din tara, se va desfasura ultimul eveniment al anului dedicat vehiculelor istorice, Retro Parada Toamnei, organizat de RETROMOBIL CLUB ROMANIA.

Ca in fiecare an participarea cea mai numeroasa este asteptata in capitala, unde colectionarii de vehicule istorice si-au dat intalnire la ora 10:00 la Parcul Carol I. Dupa o expozitie de doua ore se va pleca in parada pe ruta Piata Unirii-Piata Victoriei- Piata Charles de Gaulle punctul final fiind Salonul Auto Bucuresti, unde R.C.R. participa cu Standul Retromobil la "Bucharest Classic Car Expo".

Pe langa Bucuresti Retro Parada Toamnei este organizata de filialele judetene R.C.R. in Arad, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Targu Mures si Timisoara.

Detaliile privind locatiile si orele de desfasurare ale evenimentului sunt prezentate atasat si pe www.retromobil.ro. Evenimentul va reuni in toata tara peste 500 de automobile si motociclete, atestate ca vehicule istorice. Retromobil Club Romania, Autoritate Nationala F.I.V.A., aniverseaza anul acesta 15 ani de activitate. Presedinte de onoare al R.C.R. este MS Regele Mihai al Romaniei. Clubul reuneste peste 600 de colectionari grupati in 23 de filiale judetene/zonale.

In perioada 2005-octombrie 2013 au fost atestate ca vehicul istoric un numar de 1598 de automobile, motociclete, camioane, autoutiliare, remorci, motorete, rulote si scutere fabricate in perioada 1903-1983.

Retro Parada Toamnei

Distribuie pe Facebook
mai multe