T-Festival 2016 - Cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii tribut

T-Festival 2016 - Cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii tribut
Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), in parteneriat cu Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere (IRU), anunta lansarea celei de-a patra editii a Festivalului International al Transportatorilor – T-Festival.
Distribuie pe Facebook

T-Festival revine in forta in 2016 cu si mai multe surprize pentru pasionatii de camioane, motociclete si muzica buna. De anul acesta, T-Festival inseamna si cel mai mare eveniment de muzica cu trupe tribute organizat in Romania.

Festivalul va avea loc, in perioada 27 - 29 mai, la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii.

In acelasi timp, T-Festival reprezinta o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clienţii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor, intr-o atmosfera relaxanta.

Poze T-Festival 2016

Ne-am propus ca an de an, sa devenim un nume de referinta in industria transporturilor si mai ales sa aducem in atentia tuturor T-Festival – un festival unic in România. Credem cu tarie ca întreaga industrie merita un asemenea eveniment si ca doar împreuna putem sa ne dezvoltam si sa venim aproape de tot ceea ce înseamna atat public larg, cat si marea comunitate a transportatorilor.

Asadar, continuam succesul editiei de anul trecut a Conferintei Internationale pe care o vom organiza in data de 27 mai 2016 cu tema “Tendinte globale si provocari europene intr-o lume in continua miscare", la care vor fi prezenti speakeri si participanti de nivel inalt din Parlamentul European, Comisia Europeana, IRU, Comisia Eurasiei, asociatiile transportatorilor.

Pentru publicul larg, aducem o serie de concerte tribute, cele mai frumoase camioane si motociclete, dar si ultimele noutati ale producatorilor de camioane care pot fi admirate in festival ”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Poze T-Festival 2016

In cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regasi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universitati; MOTO - cu zona Chopper Academy - parteneri si reprezentantii moto ai festivalului; FUN – unde participantii se vor putea delecta cu diverse activitati sportive, KIDS si food court.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucurestean, va fi parada camioanelor si motocicletelor între Romexpo si Piața Unirii si retur organizata in data de 28 mai, ora 12.00.

Pe zona de muzica, T-Festival va reprezenta incepand cu 2016 cel mai mare festival de muzica tribut din Europa. Pe 27 si 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe si Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndragite melodii ale unor artisti de talie mondiala: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day si King of Leon.

„Tribute band” înseamna o formatie care interpreteaza melodiile unei trupe celebre cat mai aproape de versiunea originala. Toate trupele care vor ajunge pe scena festivalului sunt trupe din strainatate iar artistii sunt look-alikes, adica persoane care seamana si joaca rolul membrilor trupelor originale. si fac acest lucru intr-un mod profesionist care accentueaza muzica excelenta pe care o canta.

Poze T-Festival 2016

Pe scena festivalului vor concerta:

  • 27 mai

Bon Jovi Revival – Tribute BON JOVI

Daylight - Tribute COLDPLAY

Skyfall - Tribute ADELE

  • 28 mai

Dookie – Tribute GREEN DAY

Pink Deluxe – Tribute PINK

Kings of Rodeo – Tribute KINGS OF LEON

Un bilet costa 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se pot achizitiona in ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Totodata, se vor pune in vanzare si un numar limitat de pachete VIP care vor include accesul pentru toate cele 3 zile de festival, bauturi incluse, meet-and-greet cu artistii si alte surprize.

Mai multe detalii se vor publica in perioada urmatoare pe pagina festivalului www.t-festival.ro si pe pagina noastra de Facebook – T-Festival.

Poze T-Festival 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Poze T-Festival 2016
mai multe