The Most Beautiful Truck&Chopper Festival, 21-22 septembrie la Targu Mures

The Most Beautiful Truck&Chopper Festival, 21-22 septembrie la Targu Mures
  • La eveniment se vor acorda premii de 10.000 de Euro
  • Vor lua parte camioane si motociclete tunate
  • Evenimentul are loc week-endul viitor
Distribuie pe Facebook

Un eveniment inedit, in premiera pentru Romania, va avea loc peste aproximativ 3 luni la Targu Mures. Festivalul dedicat motocicletelor custom si camioanelor va avea loc in week-endul 21-22 septembrie pe Autodromul IFPTR si va aduna sute de motociclete si camioane cum nu ai mai vazut niciodata. Mai mult, organizatorii anunta premii record pentru un eveniment auto, premii de peste 22.000 de Euro!

Cei care doresc sa participe la acest eveniment care se va desfasura in premiera nationala si chiar europeana se pot inscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com, achitand taxa de inscriere si postand 5 fotografii ale camionului sau chopperului. Taca de participare este de numai 99 de lei pana pe 15 iulie 2013. ATENTIE! Conducatorii de camioane care se vor inscrie in competitie vor da testul online de cunostinte teoretice.

Cei inscrisi in competitie vor fi votati pe site pana in luna august de catre public. Cei care ajung in semifinala, adunand cele mai multe voturi online (numarul de voturi al publicului - pentru camioane si choppere - respectiv numarul de puncte obtinute la testul de cunostinte - pentru soferii de camioane), vot ajunge la eveniment.

In competitiile „Cel mai frumos camion” si „Cel mai frumos chopper”, primele 25 de camioane si choppere care au acumulat cel mai mare numar de voturi vor fi invitate la festival, pe 21 septembrie 2013, pentru a participa la semifinala. Dintre acestea, doar 12 participanti se vor califica la fiecare categorie, in functie de votul juriului, pentru marea finala din data de 22 septembrie 2013.

Posesorii de camioane si choppere vor participa la mai multe probe, in cadrul carora se va juriza aspectul general exterior al camionului/chopperului, aspectul interior, elementele decorative, starea generala de intretinere a acestuia, elementele de siguranta, motorizarea, originalitatea si armonia tuturor echiparilor optionale, intr-un cuvint conceptul pe care l-a avut in vedere posesorul vehiculului. La finalul acestor probe vor fi desemnate cele mai frumoase vehicule tunate, pentru fiecare categorie in parte.

In competitia „Cel mai bun sofer profesionist - IFPTR”, soferii se vor intrece intr-un show exploziv, unde se vor desfasura o serie de probe de indemanare si probe teoretice. La sfarsitul competitiei, participantul care a intrunit punctajul cel mai mare din partea juriului de specialitate va castiga titlul „Cel mai bun şofer profesionist - IFPTR” si un premiu de 2000 de euro.

Data limita a inscrierilor este 1 august 2013. Organizatorii festivalului „ The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013” sunt Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere (IFPTR) si agentia de publicitate Adbrain Partners.

Juriul celor 3 competitii va fi format din personalitati din industria auto-moto si a transporturilor, precum Roxana Ciuhulescu, reprezentanti ai revistei Tranzit, reprezentanti ai IFPTR si reprezentantii sponsorilor. Sponsorii festivalului sunt: Mol Romania, Scania, Mercedes-Benz, Krone-CTEtrailers, Vialtis, Bridgestone, Schmitz Cargobull, Cosmote.

De la festival nu vor lipsi fetele frumoase si cele mai cunoscute ateliere de tuning din Romania si din tarile vecine.

Truck and Chopper 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe