Trial Off-Road in capitala la Bucharest Wheels Arena 2014

Trial Off-Road in capitala la Bucharest Wheels Arena 2014
  • BWA are loc intre 13-15 iunie la Romexpo
  • Participantii la Trialul 4x4 pot castiga premii de 4750 Euro
  • Bucharest Wheels Arena Challenge e organizat sub egida FRAS
Distribuie pe Facebook

In cadrul evenimentului Bucharest Wheels Arena 2014 se va desfasura o competitie speciala dedicata masinilor de off-road. In inima capitalei, pe un traseu special amenajat, vor lua startul vehicule 4x4 care se vor intrece pe un drum accidentat.

Bucharest Wheels Arena Challenge 2014 este numele pe care il va avea in acest an competitia Trial Off Road 4x4 care se va desfasura la Bucharest Wheels Arena.

Masini uriase 4x4 dezlantuite in inima capitalei, in cadrul singurei competitii de offroad 4x4 din calendarul oficial 2014 desfasurata in Bucuresti – Bucharest Wheels Arena Challenge, vor lua startul la un trial de off road 4x4 si una din disciplinele de baza ale celui mai mare festival auto-moto si sporturi extreme din Romania. Organizat impreuna cu clubul sportiv GTC MotorSport trialul se va desfasura pe 14 si 15 iunie in zona special amenajata pentru offroad din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Pentru participanti, piloti si copiloti, organizatorii au pregatit premii substantiale in valoare de 4.750 euro cash! Publicul va putea admira in actiune cele mai performante vehicule 4x4 din Romania, echipate special pentru competitie sau offroad, de la masini stock la buggy modificate.

Competitia se adreseaza atat echipajelor de incepatori, care vor utiliza vehicule 4x4 fara modificari structurale speciale, cat si echipajelor care au experienta si utilizeaza in concurs vehicule 4x4 cu modificari speciale pentru off-road.

Bucharest Wheels Arena Challenge este organizata sub egida CNOR (Comisia Nationala de Offroad) si FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv), cu respectarea stricta a Regulamentul sportiv 2014 si anexele sale, a Caietului de sarcini al organizatorului de Cupe 2014 dar si a Regulamentului Particular si va avea trei sectiuni distincte definite de acestea: STANDARD, OPEN si EXTREM.

La Buchares Wheels Arena, pretul pentru un bilet costa 20 lei/zi.

BWA

BWA

Distribuie pe Facebook
mai multe