Vineri, 21 martie, in club Bellagio: PARTY DEDICAT PASIONATILOR DE MASINI!

Vineri, 21 martie, in club Bellagio: PARTY DEDICAT PASIONATILOR DE MASINI!
  • Intrarea este libera
  • Va fi o expozitie de tuning in fata clubului
  • Vor participa zeci de fete sexy
Distribuie pe Facebook

In afara de aniversarea celor de la Insomnia, nu prea mai exista de ani buni un prilej care sa-i adune pe toti pasionatii de masini si curse din Romania la o distractie departe de volan. Iata ca JanteNoi.ro si Clubul Bellagio s-au gandit la noi si organizeaza vineri, 21 Martie, o mega petrecere cu fete sexy, masini modificate si atmosfera mai incinsa ca o anvelopa care face burnout, special pentru pasionatii de adrenalina!

Cele mai tunate masini din Romania? Avem. Cele mai sexy modele mai frumoase decat fetele de pe grila de start? Avem. Prezentare de moda cu cele mai recente aparitii Playboi costumate in lenjerie sexy? Avem. Decor specific de motorsport, cu piese auto, jante performante si proiectii de curse? Normal ca avem! Toate astea, dar si alte surprize te asteapta la Bellagio, in Bucuresti, daca vii la cea mai tare petrecere dedicata pasionatilor de masini, tuning si viteza!

Suna-ti prietenii, ia-ti prietena sau sotia, da de stire in clubul tau de curse si vino sa petrecem impreuna la singura petrecere dedicata noua! Comunitatea 4Tuning se aduna in Bellagio vineri seara si te asteapta si pe tine! Hai sa facem din 21 Martie ziua nationala a tuningului si sa sarbatorim asa cum se cuvine, departe de condus, sa inlocuim volanul cu paharul si sa ciocnim pentru un an plin de viteza si adrenalina!

Daca ai o masina tare de tot si vrei sa o expui in fata clubului, suna-l pe Horia de la JanteNoi la: 0731318287. Daca vrei sa faci rezervare, suna la: 0722323324

jante noi

Distribuie pe Facebook
mai multe