Vizita in cadrul Salonului Auto de la New York 2014

Vizita in cadrul Salonului Auto de la New York 2014
  • Salonul Auto de la New York se desfasoara in perioada 18 - 27 aprilie
  • Vizitatorii pot admira aici noile BMW M4 Cabrio si Mercedes S63 Coupe
  • Expozitia mai include si un coltisor destinat proiectelor de tuning
Distribuie pe Facebook

Zeci de noi automobile de serie, concept car-uri dintre cele mai spectaculoase si chiar un coltisor destinat proiectelor de tuning. Acestea sunt, pe scurt, surprizele pregatite de Salonul Auto de la New York 2014 vizitatorilor sai.

Desfasurata in perioada 18 - 27 aprilie, editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show a gazduit numeroase premiere mondiale remarcabile, noul BMW M4 Convertible, inlocuitorul modelului Mercedes CL63 AMG si primul Chevrolet Corvette Z06 decapotabil din ultima jumatate de secol numarandu-se printre cele mai importante debuturi.

Cei care au trecut pragul Salonului Auto de la New York 2014 au mai putut face cunostinta, de asemenea, si cu o sumedenie de concept car-uri dintre cele mai spectaculoase, expozitia auto desfasurata in Orasul care nu doarme niciodata impresionandu-si vizitatorii, intr-un mod cat se poate de placut, si prin "coltisorul" destinat accesoriilor, respectiv proiectelor de tuning.

Altfel spus, editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show se bucura de mai toate caracteristicile necesare pentru a merita intreaga ta atentie, lucru pe care l-am evidentiat si cu ocazia articolului nostru Top 5: Cele mai incitante aparitii din cadrul Salonului Auto de la New York 2014. Din pacate, o vizita in Orasul care nu doarme niciodata nu este chiar la indemana oricui.

Avem insa si o veste buna. Multumita functiei Street View din cadrul aplicatiei Google Maps, editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show poate fi vizitata de absolut oricine, din orice colt al lumii, pe toate cele patru nivele ale sale. Suna bine, nu-i asa?


Vizualizare hartă mărită

Distribuie pe Facebook
mai multe