EuroCar Meeting #4, evenimentul pasionatilor de autoturisme modificate, are loc pe rooftop-ul Veranda Mall

EuroCar Meeting #4, evenimentul pasionatilor de autoturisme modificate, are loc pe rooftop-ul Veranda Mall
In weekendul 17-18 iulie, EuroCar Meeting #4 ROOFTOP revine la Veranda Mall pentru cea de-a patra editie dedicata impatimitilor de masini modificate si personalizate.
Distribuie pe Facebook

Evenimentul va avea loc in parcarea supraterana a mall-ului din zona Obor si va cuprinde battle-uri intre cele mai interesante boliduri, pentru titlul suprem de „Best Car of the Meeting”. Intrarea este gratuita pentru vizitatori intre orele 10:00 - 20:00, iar proprietarii pot deja sa-si inscrie masinile in concurs.

EuroCar Meeting ROOFTOP #4 este organizat de STREETMANIACS, STACS si BrutalSTACS, cu sprijinul Perfect Paint Auto Service. Aceste comunitati reunesc soferii din Romania pasionati de industria auto-moto si de car tuning, in special, care isi impartasesc povestile si experientele atat online, cat si la astfel de intalniri de profil, pe care le asteapta cu nerabdare in fiecare an.

Probele din cadrul evenimentului se anunta spectaculoase si vor putea fi filmate si fotografiate de catre amatorii de distractie si adrenalina.

Concursul de Limbo, Airride battle, Loudest pipes, EngineBay Contest si cireasa de pe tort a intregului eveniment - acordarea titlului de Best Car of the Meeting - vor face, cu siguranta, deliciul publicului. Proprietarii pot gasi modalitatea de inscriere pe site-ul Mallului.

„Comunitatea pasionatilor de masini creste de la an la an, ceea ce ne incurajeaza sa mergem mai departe, chiar si in aceasta perioada cu reguli stricte. In plus, ne bucuram ca avem sprijinul Veranda Mall in organizarea acestui eveniment bazat pe o traditie de 9 ani, intr-o locatie cu adevarat spectaculoasa”, a spus Daniel Tomescu, organizator EuroCar Meeting.

Veranda Mall a gazduit intalnirile de la inaltime din cadrul seriei EuroCar Meeting ROOFTOP inca de la prima editie, datorita spatiului generos si a numarului mare de participanti.

„Ne bucuram ca putem relua evenimentele in aer liber, dupa o perioada in care majoritatea activitatilor s-au desfasurat in mediul online. Suntem deja la a 4-a editie si in 2021 e de asteptat ca ultimul nivel al parcarii supraterane a Mallului sa devina un loc de referinta pentru cei pasionati de masini cu adevarat unice.”, a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Siguranta participantilor este o prioritate pentru ca evenimentul sa fie un prilej de bucurie pentru toti cei implicati. Intrarea se va face pe baza unei dovezi de vaccinare, a unui test RT PCR sau a unei adeverinte, conform prevederilor in vigoare pentru combaterea pandemiei de COVID-19. De asemenea, cei interesati sa participe vor putea face un test contra cost, la centrul de testare rapida amplasat in zona de acces din Veranda Mall.

Toate detaliile despre masurile luate de STREETMANIACS pentru buna desfasurare a acestui eveniment se afla pe pagina de Facebook a evenimentului. Aceasta va fi actualizata in permanenta cu informatii de interes si vesti bune pentru cei nerabdatori sa afle ce surprize le mai pregatesc organizatorii pentru editia din 17 - 18 iulie 2021.

EuroCar Meeting #4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2021