'Eurocar Meeting Summer Fest' by Streetmaniacs

'Eurocar Meeting Summer Fest' by Streetmaniacs
Am organizat, am participat, am jurizat si am vazut o sumedenie de evenimente auto-moto si tuning. Insa niciodata nu este prea tarziu pentru o premiera. Si de aceasta data, cei de la Streetmaniacs o fac la Brasov, Camping Darste, pe 20 si 21 iulie 2013. E vorba de prima intalnire dedicata exclusiv pasionatilor de masini modificate la care accesul se face pe baza de accept.
Distribuie pe Facebook

Peste 200 de masini deosebite, gata sa rivalizeze cu cele mai modificate exemplare de peste hotare, isi vor face simtita prezenta luna viitoare la Brasov. Streetmaniacs, o comunitate auto compusa doar din pasionati de masini si motociclete modificate, organizeaza Eurocar Meeting Summer Fest 2013.

Locul de intalnire a pasionatilor va fi la Brasov, in camping Darste, in week-endul 20-21 iulie. Aici, cele mai spectaculoase masini modificate din Romania vor demonstra lumii intregi ca si tara noastra se poate alinia la standardele din strainatate in tot ceea ce inseamna domeniul tuning auto.

Noutatea pe care o aduce acest eveniment este faptul ca accesul vizitatorilor este interzis. Singura posibilitate de a participa la acest eveniment fiind participarea sau intrarea ca si pasager al uneia dintre masinile participante, acceptate de catre organizator in prealabil.

"De la an la an, ne dorim ca iubitorii de tuning din Romania sa-si reafirme pasiunea, treptat sa ne putem alinia la nivelul evenimentelor facute in afara granitelor. Va promitem ca veti fi prezenti la cel mai complet eveniment de acest gen din tara" spun organizatorii.

Pentru inscriere si detalii despre eveniment: tomescu.d@gmail.com / telefon: 0722205079

PROGRAM

ZIUA I :

ora 10:00 -> Deschidere
ora 14:00 -> concurs tricouri ude
ora 18:00 -> concurs limbo
ora 20:00 -> “drag race” pe echipe, fara motor
ora 22:00 -> concurs beer pong

ZIUA a II-a:

ora 11:00 -> concurs izometrie subwoofer
ora 12:00 -> concurs tras sfoara
ora 13:00 -> votare"BEST CAR OF THE MEETING "
ora 15:00 -> PREMIERE LIMBO & BEST CAR OF THE MEETING

Distribuie pe Facebook
mai multe