6 UNDERGROUND e cel mai tare film cu masini pe care il vei vedea in acest sfarsit de an. VIDEO ca sa te convingi si singur

6 UNDERGROUND e cel mai tare film cu masini pe care il vei vedea in acest sfarsit de an. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • 6 Underground este primul film produs de Michael Bay pentru Netflix
  • Debutul explozivei productii va avea loc la data de 13 a lunii decembrie
  • Rolul principal i-a fost atribuit actorului canadian Ryan Reynolds
Distribuie pe Facebook

Debutul explozivei productii va avea loc la data de 13 a lunii decembrie, potrivit primelor informatii oficiale.

Sase miliardari isi insceneaza proprile morti pentru a lupta, din umbra, impotriva criminalitatii. Acesta este desfasurarea primului film produs de Michael Bay (Armageddon, Pearl Harbor, Transformers) pentru platforma Netflix, in care rolul principal ii revine actorului Ryan Reynolds.

Alte detalii notabile cu privire la 6 Underground, a carei premiera a fost programata pentru data de 13 a lunii decembrie, includ un scenariu de Rhett Reese si Paul Wernick (Deadpool), plus un buget care se invarte in jurul fabuloasei sume de... 150 de milioane de dolari.

Totodata, printre elementele care au potentialul de a transforma productia respectiva in cel mai tare film (cu masini sau, de ce nu, per total) pe care il vei vedea in acest sfarsit de an se mai numara si o Giulia Quadrifoglio verde lime, explozii spectaculoase, replici amuzante.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2019