A batut toate recordurile la incasari. Cati bani a facut FAST 8 in primul weekend de difuzare

A batut toate recordurile la incasari. Cati bani a facut FAST 8 in primul weekend de difuzare
  • Cea de-a opta parte a seriei Fast and Furious a batut recordul de incasari la nivel global
  • The Fate of the Furious a reusit sa adune 532 milioane de dolari in primul weekend de difuzare
  • Noul film va ajunge in cinematografele din Romania incepand cu data de 21 a lunii aprilie
Distribuie pe Facebook

Cea de-a opta parte a seriei Fast and Furious a batut recordul de incasari la nivel global. The Fate of the Furious a reusit sa adune 532 milioane de dolari in primul weekend de difuzare.

Lansata la sfarsitul saptamanii trecute, cea de-a parte opta a seriei Fast and Furious este un adevarat succes comercial. The Fate of the Furious a incheiat primul weekend de difuzare cu incasari de 532 milioane de dolari, potrivit presei de peste Ocean.

Productia - care aduna laolalta actori precum Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson si, mai nou, Charlize Theron, devine astfel filmul cu cel mai bun debut la nivel mondial. Anterior, aceasta pozitie era ocupata de Star Wars cu The Force Awakens.

Unul dintre principalii factori caruia i se datoreaza succesul inregistrat de cea de-a opta a seriei Fast and Furious are legatura cu piata din China. The Fate of the Furious a reusit sa scoata din buzunarul poporului chinez nu mai putin de 192.1 milioane de dolari.

In Statele Unite, respectiva productie a avut incasari de aproximativ 100 milioane de dolari. Care, mai mult sau mai putin surprinzator, se claseaza sub cele ale filmului Furious 7, 'recompensat' de publicul american cu suma de 147.2 milioane de dolari.

Dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, cea de-a parte opta a seriei Fast and Furious il surprinde pe Dom (Vin Diesel) intorcandu-se impotriva propriei familii. The Fate of the Furious va ajunge in Romania va avea loc la data de 21 a lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2017