A fi sau a nu fi: Sony cocheteaza cu ideea unui film bazat pe jocul Gran Turismo

A fi sau a nu fi: Sony cocheteaza cu ideea unui film bazat pe jocul Gran Turismo
  • Sony cocheteaza cu ideea unui film bazat Gran Turismo
  • Filmul ar putea fi produs de Mike De Luca si Dana Brunetti
  • Sony se va ocupa de supervizarea acestui proiect
Distribuie pe Facebook

Jocurile video transformate peste noapte in filme de succes - cel putin din punct de vedere financiar, nu mai reprezinta chiar o noutate pentru nimeni insa, fie vorba intre noi, nu ne asteptam ca si franciza Gran Turismo sa o ia pe acest drum.

Desi nu este nimic oficial la acest moment, exista numeroase voci din lumea cinematografiei care afirma ca franciza Gran Turismo va ajunge, mai devreme sau mai tarziu, si in cinematografele de pe intreg mapamondul. De asemenea, conform acelorasi surse, echipa de productie ii va include pe Mike De Luca si Dana Brunetti - cei care s-au ocupat si de filmele Fifty Shades of Grey, respectiv The Social Network, in timp ce oficialii Sony, printre care si Elizabeth Cantillon, DeVon Franklin, respectiv Hanna Minghella, se vor ocupa de supervizarea acestui proiect.

Din pacate, acestea sunt singurele informatii disponibile momentan insa, daca tot vorbim de jocuri video cu masini transformate in productii cinematografice, tinem sa reamintim si de viitorul film Need for Speed, film ce va fi produs de studiourile DreamWorks si care va sosi in cinematografele de pe intreg mapamondul incepand cu data de 14 martie a anului viitor. Daca totul va decurge conform planului, viitoarea productie va fi animata de secvente in stilul filmelor cu masini ale aniilor '70 insa, in acelasi timp, va ramane fidela spiritului seriilor Need For Speed.

Tot in lumea filmelor automobilistice se inscrie si Rush, un film realizat de regizorul Ron Howard - castigator a doua premii Oscar. Asa cum precizam si anterior, productia aduce pe marile ecrane impresionanta poveste a pilotului Niki Lauda care, dupa un accident terifiant suferit la Nurburgring, revine pe circuit pentru a pune capat, odata si pentru totdeauna, uriasei sale rivalitati cu James Hunt. Filmul va putea fi urmarit si in cinematografele din Romania, incepand cu data de 20 septembrie 2013.

Si cum o stire in care se discuta despre filme cu masini nu ar fi o stire completa daca nu s-ar preciza si subiectul Fast & Furios, tinem sa reamintim ca cea de-a saptea parte a indragitei francize va ajunge in cinematografele de pe mapamond incepand cu data de 11 iulie 2014.

Distribuie pe Facebook
mai multe