Anunt de ultima ora despre Fast & Furious 9. Ce se intampla cu urmatorul film din seria Furios si Iute

Anunt de ultima ora despre Fast & Furious 9. Ce se intampla cu urmatorul film din seria Furios si Iute
  • Data de lansare a filmului Fast & Furious 9 a fost amanata
  • Fanii au de asteptat un an in plus pentru noua productie
  • Echipa Furios si Iute va reveni in cinematografe in 2020
Distribuie pe Facebook

Producatorii Fast & Furious 9 au facut la mijlocul acestei saptamani un anunt extrem de important cu privire la urmatorul film din seria Furios si Iute.

Tinand cont de incarsarile de peste 1.2 miliarde de dolari generate de filmul The Fate of The Furious, nu este deloc de mirare ca americanii de la Universal Studios au in plan o noua parte a francizei Furios si Iute.

De altfel, chiar Vin Diesel a dezvaluit anterior, in urma cu aproximativ 18 luni, ca cel de-al noualea episod al seriei Fast & Furious va ajunge in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 19 aprilie 2019.

Intre timp, producatorii Fast & Furious 9 par sa se fi razgandit - din motive momentan necunoscute, acestia anuntand pe pagina de Twitter a francizei Furios si Iute ca premiera urmatorului film... a fost amanata.

Fotografia publicata acum 14 ore pe platforma respectiva de social media dezvaluie, de asemenea, cel de-al noualea episod al seriei Fast & Furious va ajunge in cinematografe cu o intarziere de aproximativ un an.

Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, in filmul ce urmeaza a fi lansat - mai nou - pe 10 aprilie 2020 vor reveni actorii Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson si Michelle Rodriguez, printre altii.

Americanii de la Universal Studios au in plan si cooptarea unor nume proaspete, cel mai vehiculat fiind Matt Damon - cunoscut pentru productii precum The Bourne Identity, Saving Private Ryan sau The Martian.

Revenind asupra franciziei Furios si Iute, Vin Diesel a mai anuntat in februarie 2016 inclusiv ca seria Fast & Furious se va incheia odata cu lansarea celui de-al zecea episod, anuntat initial pentru anul 2021.

Tinand insa cont ca filmul Fast & Furious 9 va ajunge in cinematografe cu o intarziere de un an, la fel se va intampla cel mai probabil si cu ultima parte a francizei Furios si Iute, lansata in 2001.

Fast & Furious 9

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2017