ASTA e momentul asteptat de toata lumea! IES LA VANZARE toate cele patru masini Camaro din seria Transformers

  • General Motors scoate la vanzare cele patru masini Chevrolet Camaro din seria Transformers
  • Acestea l-au jucat pe Bumblebee in filmul original si continuarile lansate ulterior
  • Exemplarele in cauza se vand impreuna, insa nu vor putea circula pe drumurile publice
Distribuie pe Facebook

Despartirile pot fi uneori extrem de dureroase, iar decizia de ultima ora a americanilor de la General Motors - de a vinde toate cele patru masini Chevrolet Camaro din seria Transformers, nu face decat sa confirme acest lucru.

Vreme de aproape un deceniu, fanii seriei Transformers au putut admira un Chevrolet Camaro in rolul celebrului Bumblebee. Lansat anul trecut, filmul care urmareste evolutia indragitului Autobot aduce insa in prim plan o alta masina: un VW Beetle, mai exact.

Asa cum era de asteptat, schimbarea operata de cei de la Hollywood nu le-a picat deloc bine sefilor de la General Motors. Fortati de imprejurari, americanii au luat decizia de a scoate la vanzare, la licitatie, eroii pe patru roti din episodul original si continuare acestuia.

Cele patru masini Chevrolet Camaro care l-au interpretat pe Bumblebee in filmele Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Age of Extinction, dar si Transformers: The Last Knight se vor vinde impreuna.

Suma pe care americanii de la General Motors spera sa o obtina pe faimoasele exemplare pe patru roti ramane un mister, sefii grupului de peste Ocean anuntand doar ca aceasta va fi donata in scopuri caritabile. O necunoscuta este si dotarea respectivelor automobile.

Fiecare dintre cele patru masini Bumblebee Camaro ar ascunde sub capota un motor V8, cuplat la o cutie automata si un sistem de tractiune spate. Sunt singurele informatii care au fost oferite publicului larg pana la momentul de fata, cu trei zile inainte de startul licitatiei.

De fapt, mai este un detaliu pe care potentialul client al faimoselor Chevrolet-uri din filmele Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Age of Extinction, dar si Transformers: The Last Knight trebuie sa il cunoasca.

Niciuna dintre aceste patru masini nu va putea fi inmatriculata si, in consecinta, nu va putea circula legal pe drumurile publice. Mai merita in situatia data sa devii proprietarul grupului de eroi?

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Chevrolet Camaro din Transformers

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Chevrolet Camaro din Transformers
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2019