Coronavirusul mai face o victima: lansarea filmului Fast And Furious 9 se amana pentru aprilie 2021

Coronavirusul mai face o victima: lansarea filmului Fast And Furious 9 se amana pentru aprilie 2021
  • Coronavirusul amana lansarea productiei Fast And Furious 9
  • Noul film va ajunge in cinematografe cu un an mai tarziu
  • In aprilie 2021 ar fi trebuit sa vedem Fast And Furious 10
Distribuie pe Facebook

Cea de-a noua parte a seriei care a debutat acum aproape doua decenii ar fi trebuit sa ajunga in cinematografele din intreaga lume peste doar zece saptamani.

Saloane auto, evenimente sportive si fel de fel de lansari, toate au fost amanate sau anulate de frica raspandirii noului coronavirus. Cea mai recenta victima a virusului care cauzeaza Covid-19: mult anticipata productie Fast And Furious 9, cu Vin Diesel si John Cena in rolurile principale, ce trebuia sa ajunga in cinematografele din intreaga lume peste doar doua luni si jumatate, pe 22 mai.

In anuntul facut pe platforma Twitter, echipa din spatele celei de-a noua parti a seriei ce a debutat acum aproape doua decenii vorbeste inclusiv despre data la care noul film va fi adus, intr-un final, in fata fanilor si a publicului de pretutindeni: aprilie 2021.

Dupa cum precizam si anterior, mult anticipata productie Fast And Furious 9 va ajunge in cinematografele din intreaga lume alaturi de numeroase surprize, printre care si revenirea in peisaj a lui Han Lue - personaj interpretat de actorul de origine americana Sung Kang. Totodata, spectatorii vor putea face pentru prima oara cunostinta si cu Jacob Toretto (John Cena), fratele lui Dominic Toretto (Vin Diesel).

Pe lista actorilor ce vor completa distributia celei de-a noua parti a seriei ce a debutat acum aproape doua decenii se mai afla si nume precum Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Tyrese Gibson, Ludacris sau Jordana Brewster, de exemplu.

Noua data de debut a mult anticipatei productii Fast And Furious 9 coincide, intamplator ori nu, cu momentul la care ar fi trebuit sa ajunga in cinematografele din intreaga lume viitorul Fast And Furious 10, astfel ca filmul respectiv isi va celebra la randul lui propria premiera mondiala cu.. o intarziere de un an, evident. Dupa acesta, Vin Diesel planuieste sa lanseze un spin-off exclusiv cu femei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2020