Deja-Vu? Rolul lui Bumblebee din Transformers 4, impartit intre un Camaro clasic si unul modern

Deja-Vu? Rolul lui Bumblebee din Transformers 4, impartit intre un Camaro clasic si unul modern
La fel ca in prima parte a francizei Transformers, rolul autobotului Bumblebee va fi impartit intre un Chevrolet Camaro clasic si unul modern, creat special de constructorul american pentru filmul lui Michael Bay.
Distribuie pe Facebook

Michael Bay s-a grabit sa anunte la sfarsitul mai ca rolul lui Bumblebee din Transformers 4 va fi jucat de un exemplar Chevrolet Camaro SS al anilor '67, insa a uitat sa mai mentioneze si urmatorul detaliu: pe parcursul filmului, indragitul autobot se va metamorfoza intr-un Chevrolet Camaro modern, creat special de constructorul american pentru cea de-a patra parte a celebrei francizei. Pare sa sune cumva a deja-vu, nu-i asa?

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la viitorul Transformers 4 se opresc pentru moment aici, drept pentru care tinem sa reamintim ca lista cu automobilele ce vor da savoare celei de-a patra parti a celebrei francize va mai include si prezenta unor modele precum Chevrolet Corvette Stingray, Lamborghini Aventador LP700-4, Pagani Huayra sau chiar Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

De asemenea, tot pe aceasta cale readucem aminte si ca Transformers 4 va sosi in cinematografele de pe intreg mapamondul incepand cu data de 27 iunie a anului viitor, in timp ce rolurile principale le vor reveni de-aceasta data actorilor Mark Wahlberg, Nicola Peltz, respectiv Stanley Tucci.

Transformers 4 - Masini

Transformers 4 - Masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Transformers 4 - Masini
mai multe