Bumblebee revine in Transformers 4 sub forma unui Camaro SS din '67

Bumblebee revine in Transformers 4 sub forma unui Camaro SS din '67
Noul Chevrolet Corvette Stingray si impresionantul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse nu sunt singurele surprize pregatite de Michael Bay pentru cea de-a patra parte a seriei Transformers.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-a anuntat ieri ca echipa Autobotilor va fi condusa de un "nou" Optimus Prime si completata cu doi noi membri - ultima generatie a modelului Chevrolet Corvette, respectiv impresionantul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, regizorul Michael Bay face astazi o noua precizare cu privire la automobilele pe care le vom putea admira in viitoarea sa productie: in Transformers 4, Bumblebee va fi jucat de un exemplar Chevrolet Camaro SS al anilor '67.

Din pacate, informatiile oficiale se opresc aici insa, asa cum probabil iti amintesti, cu un Bumblebee deghizat intr-un Chevrolet Camaro SS ne-am intalnit si in cele trei parti anterioare ale francizei, cu mentiunea ca atunci am avut de-a face cu un Chevrolet Camaro SS al anilor '70 - automobil care, ulterior, s-a metamorfozat intr-un Chevrolet Camaro SS din generatia a cincea a legendarului muscle-car american.

Revenind insa la Transformers 4, tinem sa reamintim ca mult asteptata productie va putea fi urmarita in cinematografele din Romania si de pe intreg mapamondul incepand cu data de 27 iunie 2014. Actiunea se petrece la patru ani distanta de la Dark of the Moon, iar sarcina de a interpreta rolurile principale le revine de-aceasta data actorilor Mark Wahlberg, Nicola Peltz si Stanley Tucci.

Transformers 4 - Masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Transformers 4 - Masini
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2013