Episodul 1: 'Mad Max Fury Road'- masinile din film si povestea lor

Episodul 1: 'Mad Max Fury Road'- masinile din film si povestea lor
  • Filmul debuteaza pe 15 mai in Romania
  • Max conduce si acum un Falcon Interceptor
  • Personajul negativ de acum este Immortan Joe
Distribuie pe Facebook

Din 15 mai, iubitorii de viteza si adrenalina vor putea sa vada la cinema 'Mad Max Fury Road', filmul care se anunta a fi extrem de incendiar. Pune-ti centura si patrunde in lumea post-apocaliptica din 'Mad Max: Drumul Furiei'. Este o lume unde masinile nu sunt un simplu decor, ci sunt special construite pentru a rezista cascadoriilor pe tot parcursul filmului. Iata povestea lor, echiparea, motorizarea si armamentul. Toate aceste vehicule se vor lupta incepand cu 15 mai in cinematografe!

Mad Max Fury RoadMad Max Fury Road

Mad Max Fury RoadINTERCEPTOR - Masina originala a lui Max, gloriosul xb Falcon Coupe - odata regele soselelor, acum o bestie ranita, fortata in afara drumurilor si alimentata doar de mirosul unei carpe imbibate in ulei. Cu injectoarele si turbosuflanta functionale, dar uzate, cauciucurile din spate zdrentuite, ruginita si huruind de la prea multe reparatii si prea putine piese originale, o legenda decazuta, uitata de istorie, in afara timpului, dar niciodata in afara luptei... Pur si simplu cea mai buna.

Mad Max Fury RoadMad Max Fury Road

Mad Max Fury RoadTHE GIGAHORSE - O pereche de Cadillac-uri coupe sunt sectionate, marite si montate unul peste altul, aşezate la un unghi indrazneţ, cu roţi duble pe spate si alimentate de doua motoare v8, conduse de o cutie de viteze manuala capabila sa exploateze puterea suprema. Gigahorse este modelul de varf al lui armada, are un trecut glorios si garanteaza un viitor victorios. Inarmat cu un harpon si un aruncator de flacari, gigahorse este primul lucru pe care il auzi si ultimul pe care il vezi pe drumul furiei.

Mad Max Fury RoadMad Max Fury Road

Mad Max Fury RoadMad Max Fury Road

Mad Max Fury RoadTHE WAR RIG - Hibrid intre semiremorca si hotrod, cu doua motoare v8, 6 roti, un leviatan cu 18 roti incarcat cu fluide si arme de foc care leaga cele trei orase ale pustietatii intr-o alianta fragila. Este o adevarata bestie de razboi, pilotata de cel mai de incredere pilot al cetatii, furiosa. O duzina de baieti mentin pe pozitie camionul si remorcile acestui utilaj masiv si un convoi de masini si motociclete goneste cu ea prin desert, asteptand apocalipsa si caderea barbatilor.

Mad Max Fury RoadFDK - Cu un motor de Volkswagen v8 supraalimentat, fdk are sarcina de a proteja convoiul, in special limuzina Mercedes. Turnul asezat orizontal este de fapt o cisterna cu combustibil. Fdk este vopsit intr-un argintiu stralucitor, are tobe de combustibil, aruncator dublu de flacari si tevi de esapament triple. Acestea sunt simple poezii pe langa ce ofera suplimentar aceasta masina uriasa, care arunca flacari in timp ce se deplaseaza pe campiile pustii pentru a cauta si jefui.

Mad Max Fury RoadMad Max Fury Road

Mad Max Fury RoadCRANKY FRANK - Rat rod-ul Holden fj cu capota taiata, cu un motor v8 supralimentat, are un echipaj de doua persoane – un sofer orbit de un turn de carburatoare si o turbosuflanta – si un artilerist in spate ce mananca praf si scuipa moarte. Desi psihotic, Cranky Frank este cel mai de incredere din alaiul personal al lui Immortan Joe, gardianul convoiului si ghidul lui Gigahorse. O adevarata bestie.

VA URMA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mad Max Fury Road
mai multe