Episodul 2: 'Mad Max Fury Road'- masinile din film si povestea lor

Episodul 2: 'Mad Max Fury Road'- masinile din film si povestea lor
  • Personajul negativ este Immortan Joe
  • Acesta conduce o armata de masini fioroase
  • Max este eroul care si acum incearca sa salveze lumea
Distribuie pe Facebook

Din 15 mai, noul film Mad Max Fury Road va debuta in cinematografe. Un singur erou se lupta impotriva unei armate conduse de Joe, intr-un desert apocaliptic in care carburantul si apa sunt aproape inexistente...

Mad Max - masinileTHE PEACEMAKER - Cine indrazneste sa se puna cu un Merlin v8, racit cu apa in deserturile uscate ale apocalipsei? Acelasi barbat care foloseste cea mai puternica masina si mitraliera. Un vehicul de mare viteza, foarte manevrabil, adaptat pentru orice traseu, cu multa artilerie si putine remuscari. Peacemaker este un vanator curajos din anii ’70, devoratorul nisipului si oamenilor din desert.

Mad Max - masinileMad Max - masinile

Mad Max - masinileTHE PLOUGHBOY - O furgoneta urcata pe un cadru off-road si echipata cu harpon si un sistem hidraulic pentru a agata si tari victimele pana la eventuala moarte si inevitabila „recolta”. Pe vremuri un vehicul de convoi din citadela, Ploughboy a fost vandut, furat sau dezmembrat si reutilizat ca tractor pe campurile de batalie, pentru a "ara" pamantul insangerat dupa cadavre, cartilagii si cartuse.

Mad Max - masinileMad Max - masinile

Mad Max - masinileBUICK - Modificat, lustruit , fara tapiterie, stralucitor, avand partea din spate latita, cu punte dubla, Buick-ul este prima forta de aparare si garda personala a lui Immortan Joe. Condus de o echipa de razboinici care sunt mereu in preajma pentru a putea sustine focuri de aparare cu mitraliere si un tun anti-aeriana, Buick este gata oricand sa atace sau sa apere.

Mad Max - masinileMad Max - masinile

Mad Max - masinileMACK - Mack este camiomul cu remorca, o piesa importanta asezata in spatele flotei, responsabila sa curete, sa colecteze si sa recicleze resturile pretioase ramase in urma ofensivei. Ca restul flotei, Mack este un camion impunator de recuperare , supus la ploaia de gloante si harpoane si la tot ce apare pe neasteptate pe drumul furiei.

Mad Max - masinileMad Max - masinile

Mad Max - masinileBUGGY #9 - Perentti (cu doi "t" precum Corvette, te-ai prins?) a fost o greseala australiana. O masina sport, la care s-a adaugat o monococa din fibra de sticla, fiind destinata segmentului de piata al celor ce se confrunta cu criza varstei de mijloc. Aici in apocalipsa, unde toata omenirea are o cadere cruciala, perentti arata aproape perfect. Totusi pare sa tanjeasca dupa un tun mare, care sa ii ofere legitimitate si credibilitate pe strazi.

Mad Max - masinileMad Max - masinile

Mad Max - masinileELVIS - Doua GMC-uri 6’s aruncate spate in spate pe un sasiu marit, bubuind dintr-un un motor v12, cu injectie de oxid de azot, avand un singur tunar care tine raportul greutate putere la un nivel scazut, Elvis si-a castigat renumele de cea mai rapida masina de razboi din convoi, inima lui barter de pe drumul furiei.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mad Max - masinile
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 30 Aprilie 2015