ESTE OFICIAL. IATA posterul filmului Fast 8!

ESTE OFICIAL. IATA posterul filmului Fast 8!
  • Noul film din seria Fast & Furious se va numi Fast 8
  • Debutul a fost programat pentru luna aprilie a anului 2017
  • Actiunea se va desfasura in orasul american New York
Distribuie pe Facebook

Conform informatiilor facute publice de Vin Diesel, noul film se va desfasura in New York si va ajunge in cinematografele din lumea intreaga incepand cu aprilie 2017.

In ciuda dispartiei tragice a lui Paul Walker, seria Fast & Furious nu se va opri la episodul cu numarul 7. Ba dimpotriva: producatorii se gandesc sa vina cu alte trei noi filme.

Primul dintre acestea, FAST 8, va ajunge in cinematografele din lumea intreaga incepand cu aprilie 2017 si se va desfasura in orasul american New York.

Sursa din spatele acestei informatii o reprezinta chiar insusi Vin Diesel, actorul care il interpreteaza pe Dominic Toretto publicand recent pe Instagram o prima poza a viitoarei pelicule.

Ce se va intampla in noul film ramane inca un mister, dar exista cateva zvonuri care anunta reintoarcerea la reteta originala, cu multe curse ilegale si urmariri auto.

De asemenea, se pare ca cea de-a opta parte a seriei Fast & Furious va marca inclusiv revenirea trioului exploziv format din actorii Vin Diesel, Dwayne Johnson si Jason Statham.

La carma productiei FAST 8 se va afla F. Gary Gray, regizorul care ne-a oferit si filmele The Italian Job, Law Abiding Citizen sau, mai nou, Straight Outta Compton.

Informatiile referitoare la prima parte a ultimei trilogii Fast & Furious se opresc pentru moment aici, insa speram ca urmatoarea perioada de timp ne va aduce si alte detalii. Sau chiar un prim trailer oficial.

Pana atunci, iata posterul filmului FAST 8:

Poster Fast 8

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2016