Fani BMW din toata Transilvania, adunarea la Sibiu! Doua documentare vor fi proiectate pe 8 aprilie

Fani BMW din toata Transilvania, adunarea la Sibiu! Doua documentare vor fi proiectate pe 8 aprilie
  • Cursa vietii mele, film realizat de pasionati romani
  • NO LIMITS prezinta cariera sportiva a lui Alex Zanardi
  • Evenimentul incepe la ora 19 pe 8 aprilie
Distribuie pe Facebook

In luna ianuarie am avut privilegiul de a admira doua filme documentare despre marca BMW si ai sai piloti legendari. Primul, 'Cursa vietii mele' despre Marin Dumitrescut si al doilea, NO LIMITS, despre Alexandro Zanardi, sunt doua filme documentare pe care orice fan al marcii bavareze trebuie sa le vada, sa le revada, sa le viseze...

Filmele „Cursa vieţii mele” şi „NO LIMITS” ce prezintă poveştile a doi piloţi de legendă, din nou în România. Dealerul BMW Contempo Sibiu invită clienţii la showroom pentru o proiecţia celor două documentare.

Fani BMW din toata Transilvania, adunarea la Sibiu! Doua documentare vor fi proiectate pe 8 aprilieMarin Dumitrescu

Cele două filme au avut premiera pe marile ecrane în cadrul unui proiect special în luna ianuarie, la Bucureşti, o dată cu aniversarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu. A ceasta va fi cea de-a doua proiecţie oficială pentru public organizată în România. Evenimentul este organizat vineri, 8 aprilie, cu începere de la ora 19:00, şi marchează startul unui week-end de porţi deschise şi prezentări a ofertei de automobile rulate, dar şi prezentarea modelelor noi şi a serviciilor BMW Contempo Cars Sibiu.

Fani BMW din toata Transilvania, adunarea la Sibiu! Doua documentare vor fi proiectate pe 8 aprilieAlex Zanardi

Evenimentul îşi doreşte să aducă în showroom cât mai mulţi pasionaţi ai mărcii, dar şi ai sportului cu motor. „Sibiu are aproape drumuri legendare – de la Păltiniş, până la Transalpina şi Transfăgăraşan. Aici este scena unor competiţii de motorsport emblematice. Ne bucurăm să aducem aproape de fani două poveşti excepţionale din motorsport”, explică Lucian Vişan, manager Automobile Bavaria Group pentru Bavaria Used Cars şi BMW Premium Selection.

Fani BMW din toata Transilvania, adunarea la Sibiu! Doua documentare vor fi proiectate pe 8 aprilie

„Cursa vieţii mele” şi „NO LIMITS” ilustrează două poveşti care fascinează prin caracterul şi istoria celor două personaje. Îl avem, pe de o parte, pe Marin Dumitrescu, singurul pilot român cu peste 30 de titluri de campion, care a construit automobile de curse, a dezvoltat echipe de raliu, a format şi a influenţat destine de campioni, precum Ştefan Vasile, Titi Aur sau Claudiu David. Protagonistul celei de-a doua poveşti este Alessandro Zanardi, un pilot cu palmares redutabil, cu experienţă în Formula 1 şi campion IndyCar, eroul unei reveniri fără precedent în sporturile cu motor după accidentul din 2001 în urma căruia şi-a pierdut ambele picioare. Zanardi a reuşit să câştige curse în Campionatul Mondial de Turisme (FIA WTCC) şi apoi titluri mondiale şi medalii de aur pentru handbike la competiţiile paralimpice de la Londra.

Distribuie pe Facebook
mai multe